Kontakt os

Vores bookingtelefon er åben for tidsbestilling, workshoptilmelding og spørgsmål i hverdagene mellem 10-16 på tlf nr (+45) 71991102.

Udenfor bookingtelefonens åbningstid bliver du stillet videre til de enkelte templer. Bemærk: Du kan IKKE sms’e til vores hovednummer. Du er også velkommen til at skrive til os på info@tantra-temple.com – så svarer vi så snart vi kan.

Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at ringe til os selvom det er udenfor kontortiden. Det er ikke altid, vi kan besvare dit opkald udenfor kontortiden, men du kan lægge en besked, og så kontakter vi dig når vi er ved tlf igen. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid.

Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os alle der taler dansk, så hvis du vil være sikker på at møde en dansktalende massør, bør du gøre opmærksom på dette når du booker.

For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på education@tantra-temple.com eller ring 2195 9199.

København

Egegårdsvej 57, 2610 Rødovre. Kontakt evt. bookingen og få mere info om hvordan du finder templet.

Der er gratis parkering lige foran templet, og du skal ringe på dørtelefonen ved den røde port.
Ca. halvvejs gennem haven finder du glaspartiet med indgangen til receptionsområdet, hvor din massør venter på dig.

Tantra Temple Copenhagen

Aarhus

Egernvej 8, 8270 Højbjerg, Denmark. Kommer du med bus nr. 18 fra Aarhus er der kun 4 min at gå fra Hørhavevej/Ildervej. Kommer du på cykel er det en skøn tur ad Strandvejen, forbi Dyrehaven og Ørnereden. Der er indgang ved siden af garagen, følg havegangen op gennem haven til du kommer til huset. SE NEDENFOR FOR PARKERINGSINFORMATION!

Tantra Temple

 

 

Du er velkommen til at parkere i vores indkørsel, såfremt en af de to pladser foran vores garage er ledig. Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Sandbakken, kun 400 meter fra Templet (se rutebeskrivelse), eller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da

Egernvej er meget smal.

 

Odense

Skibhusvej 94, 2. sal, 5000 Odense.
Der står Devadasi på dørtelefonen. Der er mulighed for parkering på Skibhusvej eller på en sidevej/Kvicklys parkering. Templet ligger cirka 15 min gang fra Odense Banegårdscenter.

 

 

 

Tantra Temple

 

 

tantra-temple-copenhagen-icelandLeder du efter Tantra Templet i Reykjavík, Island?
Du kan nu finde os på tantratemple.is

Læs mere om hvordan du booker en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her.