Spænd af og mærk den sanselige berøring og forbind dig med din maskuline essens

Oplev en sanselig krop-mod-krop-massage så du kan vække potentialer og opdage hvem du virkelig er

Tantramassage til mænd fordele

OPDAG INDRE STYRKE OG KRAFT
LÆR AT BEHERSKE ENERGIERNE
MÆRK DIN LIVSMISSION INTUITIVT
FÅ HJÆLP MED EREKTIL DYSFUNKTION OG FOR TIDLIG SÆDAFGANG
SLIP PRÆSTATIONSANGST
BLIV MULTI-ORGASTISK

SPÆND AF OG OPLEV VÆKKELSE

Det er en afspændende krop-mod-krop-massage, der er designet til at hjælpe dig med at opleve den højeste nydelse, vække din energi og hjælpe dig med at fordele den blidt i hele kroppen.

Din energi bliver så løftet opad, og på denne måde kan du forblive i fuld kontrol over energien. Din bevidste medvirken i denne proces er nødvendig, og du medvirker ved at være åben og villig til at løfte energien opad.

Massagen til mænd inkluderer ikke lingammassage. Derfor kan du opleve og opdage nye erogene zoner og lære at ekspandere din vækkede energi i hele kroppen, ikke bare i det genitale område.

  “Selvom massagerne er meget forskellige fra gang til gang nyder jeg altid massagerne jeg får i Tantra Templet. Jeg har lært meget henad vejen (måske endda mere om hvordan man er sammen med andre end om sex). Det arbejde som du – og dine tantrakolleger – gør skaber en positiv og varig forandring i mænd som mig. Jeg ville ønske jeg havde fundet denne vej tidligere, og tænker tit på hvordan verden ville se ud hvis mænd fik denne oplevelse i en tidligere alder….”

  Lars, 56 år

  “Jeg vil gerne takke for en vidunderlig førstegangoplevelse.

  Jeg var lidt nervøs da jeg kom til templet – det var fuldstændig ukendt land for mig – men på samme tid var jeg nysgerrig på at prøve massagen da jeg havde læst en del om det. Nervøsiteten forsvandt hurtigt efter min beroligende snak med massøren, hvor hun forklarede at der ikke er noget der er rigtigt eller forkert. Jeg må indrømme det er længe siden jeg har været å afspændt og bare har kunnet nyde det – og jeg havde let ved at beherske mig, selvom det var en meget erotisk oplevelse for mig.

  På vejen hjem havde jeg et stort smil om munden, og duftede af olie.”

  Niels, 39 år

  Tantramassageoplevelser

  Vælg en 2-hånds eller 4-håndsmassage – og vælg mellem forskellige længder på massagen. Tid gør hele forskellen – jo længere tid, jo dybere oplevelse.

  I tiden er inkluderet tid til en samtale før og efter massagen, tid til et brusebad, og en tantramassage (med eller uden yonimassage hvis du er kvinde).

  Pakke 1 – AWAKEN

  1800 kr

  Varighed: 2 timer

  Tag første skridt mod at opdage dit sande selv og vække dit inderste væsen!

  Den perfekte pakke til din første oplevelse med tantramassage.

   

  Pakke 2 – EXPAND

  2150 kr

  Varighed: 2,5 timer

  Spænd af og synk dybere ned i dit sande selv!

  Udforsk din erotiske energi og lær den godt at kende, og mærk hvordan sanseligheden vågner i hele din krop.

   

  Pakke 3 – UNITE

  2500 kr

  Varighed: 3 timer

  Mærk forbindelsen til din sjæl, din sande indre natur og kærlighedens kilde i dig!

  Udforsk psykologiske og terapeutiske aspekter, få hjælp med blokeringer og traumer

   

   

  Add-ons

  Vores add-ons er en mulighed for at du kan arbejde med de erotiske energier der bliver vækket under tantramassagen, så du kan blive mere bevidst om din indre tilstand. Dette foregår under din massørs kyndige vejledning 

  Meditation – 15 min

  Du kan vælge mellem 3 forskellige meditationer:

  • Væk Dit Hjerte – kan forøge din evne til at elske og have medfølelse.
  • Mental Klarhed – kan forøge din bevidsthed og beherskelse af dit sind og give ro i hovedet.
  • Spirituel Vækkelse – kan forøge din bevidsthed og hjælpe dig til at smelte sammen med den universelle bevidsthed så du slipper hverdagens tanker og transcenderer din normale tilstand.

  100 kr

  Yoga Nidra – 30 min

  Yoga Nidra (bevidst yogisk søvn) er en teknik der giver os mulighed for at slippe sindets begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores essens.

  Yoga Nidras effekter er blandt andet regeneration af krop, sind og følelser, der fører til indre fred og glæde. Når man praktiserer yoga nidra efter en tantramassage giver det de vækkede erotiske energier mulighed for at styrke tilstanden af afspænding og af at træde ud af sindets begrænsninger.

  200 kr

  Afspænding – 15 min

  Dette er en guidet og fuldstændig yogisk afspænding. Den vil hjælpe dig til at gå dybere i den inderlige afspændingseffekt du oplevede i massagen, så du kan blive ved med at være tilstede i kroppen og nuet. Den gør også at de vækkede erotiske energier kan bidrage til en fuldstændig afspænding af hele dit væsen.

  Den tantriske lære fortæller os at det kun er muligt at opleve glæde når vi er fuldstændig afspændte. Mange mennesker er tynget af den moderne livsstil og har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til den naturlige afspændte tilstand så vi kan forbinde os bevidst til glædens flow.

  100 kr

  OBS: Vær opmærksom på at selvom tantramassage har mange positive og healende effekter på alle livets aspekter kan en tantramassage ikke erstatte nødvendig lægebehandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer henviser vi til at du taler med din læge, og yderligere følger lægens instrukser. Vi beder også om at du informerer os om eventuelle psykiske eller fysiske problemer inden massagen. Endelig gør vi opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du fravælger lægelig bistand og behandling.