Tantramassage er en indre rejse i hele dit feminine univers

Forbind dig med de sider af dit sande væsen som normalt ikke får så meget opmærksomhed, mærk din feminine natur, sanselighed, nydelse, og din evne til at opleve ekstase!

Tantra massage in the tantra temple

Tantramassage for kvinder

HEALENDE EFFEKTER
STØRRE NYDELSE
FORØGET EVNE TIL ORGASME
EKSPANSION

VÆK DIN EROTISKE ENERGI OG BEFRI DINE POTENTIALER

Hvis du vil vække din sanselighed hjælper det at have et fredfyldt sind, mærke nydelsen og kærligheden i nuet
Det er meget sandsynligt at du vil opleve dit uendelige ekstatiske potentiale. Men alle reaktioner er lige velkomne. Det er bedst bare at være opmærksom på reaktionerne uden at fortabe sig i dem.

  Tantra templet massage
  massage undervisning

  Yonimassage – en vækkelse af din kvindelighed

  En yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vulva) med det formål at vække din hele kvindelighed.

  Din massør spørger dig undervejs i massagen om du ønsker at modtage yonimassage (hvis du har valgt pakke 2 eller 3). Det er vigtigt at du mærker efter hvad der føles rigtigt for dig i det øjeblik.

  Hvis du vælger at modtage en yonimassage starter massøren med en blid berøring af din yonis ydre dele, efterfulgt af en kærlig og respektfuld massage af det indre, hvor massøren bruger sine fingre. Du har selvfølgelig mulighed for at stoppe massagen hvis du ønsker det undervejs. 

  Fordele ved yonimassage

  HEALING AF PSYKO-EMOTIONELLE TRAUMER
  REVITALISERING OG BALANCERING AF ENERGIEN
  FÅ KONTAKT TIL DEN FEMININE ESSENS IGEN
  FORØGET SANSELIGHED I KØNNET
  VÆKKELSE AF DEN INDRE LIDENSKAB OG ORGASTISKE EVNE

  “Mit hoved kunne ikke følge med i hvad der skete, men det kunne mit hjerte! Jeg kunne mærke hvordan jeg overgav mig og åbnede op, helt ned til den mindste celle, og hvordan jeg bare åbnede mere og mere op, og følte mig mere og mere lykkelig jo mere jeg indså at jeg var omgivet af kærlighed over det hele, også inde i mig, og i universet. Jeg følte det som om jeg var i en tryg og varm livmoder hvor jeg kunne være uskyldig, åben og nysgerrig, og hvor jeg kunne vide der hele tiden var omsorg for mig og at jeg var elsket. Det var meget meget smukt at opleve og jeg lo og sukkede og nød det.

  Jeg følte mig befriet og fuldstændig overgiven og fri af alle tanker om hvem jeg nu skulle være – det var som at møde ‘hele mig’ og stå fuldstændig nøgen og elsket, alt sammen uden den normale indre kritiker. Jeg vidste det her var et gennembrud for mig.”

  Alma, 26 år

  “Massagen forankrede mig i min krop. Jeg gled ind i en meditativ tilstand af farver, energier og dybe følelser, hvor jeg til tider var eet med min massør, som om jeg var ham og han var mig – det var en utrolig oplevelse. Jeg blev rørt helt ind i de dybeste blokeringer i mit hjerte, og blev rørt og også lidt skræmt (men kun et sekund), fordi det var så uendeligt… selvom jeg ønskede det aldrig ville stoppe.

  Det føles som om der er sket noget stort for mig, som om mit liv er begyndt på ny som om mit liv er begyndt forfra i dag. Jeg ved på en eller anden måde nu at det her findes, for jeg har mærket det i min krop og i mit sind. Jeg ved denne gave af uendelig kærlighed kan deles med andre, og jeg ser frem til at lære mere og dele mere.

  Brigit, 41 år

  Tantramassageoplevelser

  Vælg en 2-hånds eller 4-håndsmassage – og vælg mellem forskellige længder på massagen. Tid gør hele forskellen – jo længere tid, jo dybere oplevelse.

  I tiden er inkluderet tid til en samtale før og efter massagen, tid til et brusebad, og en tantramassage (med eller uden yonimassage hvis du er kvinde).

  Pakke 1 – AWAKEN

  1800 kr

  Varighed: 2 timer

  Tag første skridt mod at opdage dit sande selv og vække dit inderste væsen!

  Den perfekte pakke til din første oplevelse med tantramassage.

  *Indeholder ikke tid til yonimassage.

  Pakke 2 – EXPAND

  2150 kr

  Varighed: 2,5 timer

  Spænd af og synk dybere ned i dit sande selv!

  Udforsk din erotiske energi og lær den godt at kende, og mærk hvordan sanseligheden vågner i hele din krop.

  Pakke 3 – UNITE

  2500 kr

  Varighed: 3 timer

  Mærk forbindelsen til din sjæl, sande indre natur og kærlighedens kilde i dig!

  Udforsk psykologiske og terapeutiske aspekter, få hjælp med blokeringer og traumer.

  Add-ons

  Vores add-ons er en mulighed for at du kan arbejde med de erotiske energier der bliver vækket under tantramassagen, så du kan blive mere bevidst om din indre tilstand. Dette foregår under din massørs kyndige vejledning 

  Meditation – 15 min

  Du kan vælge mellem 3 forskellige meditationer:

  • Væk Dit Hjerte – kan forøge din evne til at elske og have medfølelse.
  • Mental Klarhed – kan forøge din bevidsthed og beherskelse af dit sind og give ro i hovedet.
  • Spirituel Vækkelse – kan forøge din bevidsthed og hjælpe dig til at smelte sammen med den universelle bevidsthed så du slipper hverdagens tanker og transcenderer din normale tilstand.

  100 kr

  Yoga Nidra – 30 min

  Yoga Nidra (bevidst yogisk søvn) er en teknik der giver os mulighed for at slippe sindets begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores essens.

  Yoga Nidras effekter er blandt andet regeneration af krop, sind og følelser, der fører til indre fred og glæde. Når man praktiserer yoga nidra efter en tantramassage giver det de vækkede erotiske energier mulighed for at styrke tilstanden af afspænding og af at træde ud af sindets begrænsninger.

  200 kr

  Afspænding – 15 min

  Dette er en guidet og fuldstændig yogisk afspænding. Den vil hjælpe dig til at gå dybere i den inderlige afspændingseffekt du oplevede i massagen, så du kan blive ved med at være tilstede i kroppen og nuet. Den gør også at de vækkede erotiske energier kan bidrage til en fuldstændig afspænding af hele dit væsen.

  Den tantriske lære fortæller os at det kun er muligt at opleve glæde når vi er fuldstændig afspændte. Mange mennesker er tynget af den moderne livsstil og har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til den naturlige afspændte tilstand så vi kan forbinde os bevidst til glædens flow.

  100 kr

  OBS: Vær opmærksom på at selvom tantramassage har mange positive og healende effekter på alle livets aspekter kan en tantramassage ikke erstatte nødvendig lægebehandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer henviser vi til at du taler med din læge, og yderligere følger lægens instrukser. Vi beder også om at du informerer os om eventuelle psykiske eller fysiske problemer inden massagen. Endelig gør vi opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du fravælger lægelig bistand og behandling.