Nyttig information før din massage i Tantra Templet:

Før du booker en tid i Tantra Templet:

Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde – du er også velkommen til at spørge bookingen om hvad forskellen på de to oplevelser er, hvis du er i tvivl.

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde.

Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem 10-16, men Templet er åbent for massage fra morgen til aften alle ugens dage.

Det er ikke muligt at se billeder af massørerne inden du booker en tid til massage – men alle vores massører er håndplukkede ud fra at de har hjertet på rette sted, en grundig og længerevarende uddannelse i tantra og tantramassage, et harmonisk ydre og lever op til det, vi gerne vil give med vores tantramassager. Endelig er de mellem 28 – 45 år gamle.

Husk altid at bestille tid i forvejen hvis du gerne vil til massage – det er ikke muligt bare at komme ind fra gaden.

Når du har booket en tid i Tantra Templet:

Det er en god idé at tjekke at du har skrevet tidspunkt og adresse ned i god tid inden massagen, for vores booking er kun åben i hverdagene mellem 10-16, og vi kan derfor ikke besvare spørgsmål udenfor disse tidspunkter.

Politik ved aflysning og udeblivelse: Hvis du ikke møder op til den aftalte massagetid opkræver vi et gebyr på 350 kr pr person til dækning af udgifter og tabt arbejdsfortjeneste. Hvis du senere skulle ønske at booke en ny tid vil en tidligere udeblivelse betyde at der enten skal betales et depositum på 350 kr pr. person eller at hele beløbet for den nye massage skal forudbetales. Afbud senere end 24 timer før den aftalte tid anses som udeblivelse, med mindre du har en anden aftale med os.

Hvis du er nødt til at aflyse din tid beder vi dig om at ringe til os på 71991102, og hvis du ikke kan få fat i os beder vi dig sende en mail på info@tantra-temple.com.

Adresser:

I Aarhus finder du os på Egernvej 8 i Højbjerg.
Der er indgang ved siden af garagen, følg havegangen op gennem haven til du kommer til huset.
Du er velkommen til at parkere i vores indkørsel, såfremt en af de to pladser foran vores garage er ledig. Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Sandbakken, kun 400 meter fra Templet (se rutebeskrivelse), eller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal.
For flere detaljer se billede.

Kommer du med bus nr. 18 fra Aarhus er der kun 4 min at gå fra Hørhavevej/Ildervej.
Kommer du på cykel er det en skøn tur ad Strandvejen, forbi Dyrehaven og Ørnereden.

 

I Odense finder du os på Skibhusvej 94, 2. sal (der står Devadasi på dørtelefonen).

I København finder du os på Egegårdsvej 57, 2610 Rødovre. I Rødovre kan du parkere foran templet, og så skal du trykke på dørtelefonen mærket ‘Reception’ ved den røde dør til højre – så bliver du lukket ind i haven, hvor du går lige ud til du når den lille dam, hvor du drejer til venstre og går ind ad glasdøren.

Når du kommer til massage hos os er der sat god tid af til samtale før massagen, til selve massagen, til en snak bagefter, og også til bad inden massagen.

Vi beder dig om at komme til det aftalte tidspunkt, og ikke før, da vi ikke har et venterum, og ikke altid mulighed for at åbne døren inden det aftalte tidspunkt, da vores massører forbereder sig på at give dig den bedst mulige massage.

Der er ikke noget, du skal have med til massagen hos os – vi har både lagner, håndklæder og hvad der ellers måtte være brug for.

Du må meget gerne gøre os opmærksomme på hvis du har særlige allergier allerede når du booker, så vi kan forberede rummet bedst muligt. Vi har levende lys i massagerummet og bruger enten en god økologisk kokosolie eller en specialblandet olie til massagen, og vi vasker lagner og håndklæder med neutralt/allergivenligt vaskepulver – men hvis du har problemer med stearinlys, duft/parfume eller vaskepulver, er du velkommen til at sige til når du booker tid, så finder vi en løsning som passer for dig.

Du kan betale med dankort, Visacard/Mastercard (mod et mindre gebyr), Mobile Pay eller kontanter i vores Tantra Tempel i København, og i vores Templer i Odense og Aarhus kan du betale med kontanter eller Mobile Pay.

Du er også velkommen til at betale via Mobile Pay til 77789 eller via bankoverførsel til 2112-4379294095 inden massagen – så beder vi dig have en kvittering med i form af enten et udskrift eller en kvittering på din mobilskærm.

Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen.

Du er velkommen til at tage bad hos os efter massagen, men vi anbefaler at du bare tørrer olien af med håndklædet, for at lade oplevelsen sidde på kroppen. Desuden er olien god for din hud.

Vi anbefaler at du læser vores information om tantramassage for mænd, tantramassage for kvinder eller tantramassage for par godt igennem inden du kommer til massage hos os.

Se vores FAQ for svar på ofte stillede spørgsmål.

Vi gør opmærksom på at selvom der er mange gavnlige og helbredende effekter af en tantramassage indenfor alle livets områder, så kan en tantramassage ikke erstatte en lægelig behandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer anbefaler vi på det kraftigste at du søger læge, og følger lægens anvisninger. Vi gør også opmærksom på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du vælger at lade være med at søge læge eller undlader at følge lægens anvisninger.

Vi glæder os til at se dig til en vidunderlig tantramassage i Tantra Templet…

Booking

To book a massage call 71991102 or send us an email at info@tantra-temple.com.

See prices here

Newsletter


instagram-48x48 youtube-48x48

Køb et gavekort

Gift Card - Variant 30vio

Seneste artikler