FÅ GNISTEN OG NÆRHEDEN TILBAGE OG FORELSK JER IGEN

OPLEV EN SANSELIG OG KÆRLIG MASSAGE OG BLIV INSPIRERET TIL AT GÅ ENDNU DYBERE I JERES KÆRLIGHEDSFORHOLD.

tantra massage for par

DYB AFSPÆNDING OG SANSELIG NYDELSE
FORØGET TILTRÆKNING OG GENSIDIG KÆRLIGHED
FORØGET POLARITET
FORØGET INTIMITET
GLÆDE I HVERDAGEN

Oplevelsen

Massagen foregår i to rum, så I hver især kan fokusere fuldt og helt på jeres egen oplevelse, og på hvad der sker i krop og sind. Dette er ikke muligt når jeres partner også er tilstede i rummet.

I vil hver især opleve forøget nydelse, dyb afspænding, forøget evne til at elske, og en højere kontrol over energierne. 

Efter massagen vil I mødes i det ene massagerum, sammen med jeres massør, og har der mulighed for at dele jeres oplevelse.

Læs om tantramassage for kvinder
Læs om tantramassage for mænd

“Vi er nu ved at ‘lande’ efter en dejlig lørdag eftermiddag hos jer. Vil I takke vores massører for en fantastisk, udfordrende, smuk og stor oplevelse. Vi har nu en masse at tænke og reflektere over, efter massagen – både sammen og hver for sig. Der er ingen tvivl om at det her vil give en kæmpe forskel i vores liv. Endnu engang mange mange tak.”

– Henrik og Bettina

Tantramassageoplevelser

Vælg en 2-hånds eller 4-håndsmassage – og vælg mellem forskellige længder på massagen. Tid gør hele forskellen – jo længere tid, jo dybere oplevelse.

I tiden er inkluderet tid til en samtale før og efter massagen, tid til et brusebad, og en tantramassage (med eller uden yonimassage hvis du er kvinde).

Pakke 2 – EXPAND

3900 kr

Varighed: 2,5 timer

Spænd af og synk dybere ned i dit sande selv!

Udforsk din erotiske energi og lær den godt at kende, og mærk hvordan sanseligheden vågner i hele din krop.

 

Pakke 3 – UNITE

4500 kr

Varighed: 3 timer

Mærk forbindelsen til din sjæl, sande indre natur og kærlighedens kilde i dig!

Udforsk psykologiske og terapeutiske aspekter, få hjælp med blokeringer og traumer

Add-ons

Vores add-ons er en mulighed for at du kan arbejde med de erotiske energier der bliver vækket under tantramassagen, så du kan blive mere bevidst om din indre tilstand. Dette foregår under din massørs kyndige vejledning 

Meditation – 15 min

Du kan vælge mellem 3 forskellige meditationer:

  • Væk Dit Hjerte – kan forøge din evne til at elske og have medfølelse.
  • Mental Klarhed – kan forøge din bevidsthed og beherskelse af dit sind og give ro i hovedet.
  • Spirituel Vækkelse – kan forøge din bevidsthed og hjælpe dig til at smelte sammen med den universelle bevidsthed så du slipper hverdagens tanker og transcenderer din normale tilstand.

100 kr

Yoga Nidra – 30 min

Yoga Nidra (bevidst yogisk søvn) er en teknik der giver os mulighed for at slippe sindets begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores essens.

Yoga Nidras effekter er blandt andet regeneration af krop, sind og følelser, der fører til indre fred og glæde. Når man praktiserer yoga nidra efter en tantramassage giver det de vækkede erotiske energier mulighed for at styrke tilstanden af afspænding og af at træde ud af sindets begrænsninger.

200 kr

Afspænding – 15 min

Dette er en guidet og fuldstændig yogisk afspænding. Den vil hjælpe dig til at gå dybere i den inderlige afspændingseffekt du oplevede i massagen, så du kan blive ved med at være tilstede i kroppen og nuet. Den gør også at de vækkede erotiske energier kan bidrage til en fuldstændig afspænding af hele dit væsen.

Den tantriske lære fortæller os at det kun er muligt at opleve glæde når vi er fuldstændig afspændte. Mange mennesker er tynget af den moderne livsstil og har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til den naturlige afspændte tilstand så vi kan forbinde os bevidst til glædens flow.

100 kr

OBS: Vær opmærksom på at selvom tantramassage har mange positive og healende effekter på alle livets aspekter kan en tantramassage ikke erstatte nødvendig lægebehandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer henviser vi til at du taler med din læge, og yderligere følger lægens instrukser. Vi beder også om at du informerer os om eventuelle psykiske eller fysiske problemer inden massagen. Endelig gør vi opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du fravælger lægelig bistand og behandling.