January offer

During the month of January we invite you to try a 4-hands massage for the same price as a 2-hands massage!
Some of our Tantra Massage Education students are ready to meet you! All you need to do is make a booking and ask for a 4-hands massage with a student and a teacher, and then give a feedback at the end of the massage. Keep in mind that we have selected only a few students that we consider qualified for this and their daily availability is limited!
Choose the option that fits you best!

Tantra Temple value Cards

Buy your value card – Pay DKK 10,000 and get a value card of 11,000, which can be used for all Temple massages and offers (valid 1 year from date of purchase). All prices are written in Danish Kroner, DKK. However, we also accept payment with the following currencies: EURO, USD, GBP, NOK, SEK.

Massagepriser

Tantra Massage 4 Hånds Massage Par-Massage
Gæster Medlemmer U26 Gæster Medlemmer U26 Gæster Medlemmer  U26
Pakke 1
Denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, mulighed for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale – alt i alt 2 timer. Denne pakke anbefales til dem, som ønsker en kortere massage. Bemærk at denne pakke ikke giver mulighed for yonimassage for kvindelige gæster.
1600 1450 1300 2700 2400 2150 N/A N/A N/A
Pakke 2
Denne pakke inkluderer en indledende samtale, mulighed for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale – alt i alt 2,5 timer. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, og ønsker ekstra tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i hele kroppen, blive bevidst om den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage.
1900 1700 1500 3200 2850 2550 3500 3150 2700
Pakke 3
Denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale – alt i alt 3 timer. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantra massage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og bearbejde den bagage, du måtte have med dig. I denne pakke, vil der være tid til en ordentlig snak, og vi lytter til, hvad du har på hjerte. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer. Denne pakke giver dig også mulighed for en mere tidløs udforskning af sublim sanselig nydelse, vækkelse af livskraften i hele kroppen og ekstatisk indre glæde der kommer ved at være i kontakt med din indre kilde til kærlighed.
2200 1950 1800 3700 3300 2950 4000 3600 3300

Ekstra tid – mulige tilføjelser til alle vores tilbud

Meditation Add-On (Væk Dit Hjerte, Mental Klarhed, Spirituel Vækkelse)
Tantra viser os, at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst. Man kan bruge den erotiske energi efter en tantramassage – den energi der nu er vækket og flyder frit i hele kroppen – som brændstof på rejsen mod at blive et bedre menneske. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation, hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. Dette betyder at vores Meditation-Add-Ons er en enestående mulighed for en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons:
Væk dit Hjerte – hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom.
Mental Klarhed – hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker.
Spirituel Vækkelse – hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens bekymringer og træde ind i en tilstand af transcendens.
Varighed: 15 min.
100
Afspænding Add On
Den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen. Den erotiske tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress. Hvis du vælger at få en guidet yogisk afspænding i tilknytning til din tantramassage vil du mærke hvordan det forstærker disse effekter fra massagen, og hvordan de erotiske energier for mulighed for at forstærke tilstanden af afspænding i hele dit væsen. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde.
Varighed: 15 min.
100
Yoga Nidra Add On
Yoga Nidra kaldes også ‘bevidst yogisk søvn’, og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer di  om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan bevæge dig ud af sindet og ind i Nuet. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde.
Varighed: 15 min.
200

Undervisning

Gæster Medlemmer U26
Undervisning for par (3 timers undervisning) 2250 2000 1800
Undervisningspakke – 3 undervisningsgange betalt på forhånd 6000 5400 4800

Medlemskab

Månedligt kontingent er 50 DKK.

Indmeldelsesgebyr 100DKK

Hvis du gerne vil melde dig ind, så betaler du 200 DKK (indmeldelsesgebyr + første to måneder).
Hvis du allerede er medlem og ønsker at fortsætte, så indbetal 100 DKK (første to måneder).

Betaling enten via Mobilepay 77789, eller via bankoverførsel til Nordea 2112-4379294095.