Har du nogensinde tænkt på, om det er muligt at beholde kærlighedsforholdets magiske begyndelse?

Hvor lidenskaben brænder, kærligheden bryder ud i lys lue, tiltrækningen er i live, og du er fyldt med nysgerrighed efter at opdage det mindste lille fascinerende aspekt af din elskede? Deres smil, måden de ser på dig – alt er fortryllende, og du bliver opløftet af den blotte erindring om deres eksistens i dit liv. De fleste mennesker antager, at det, at være helt vilde med hinanden, kun hører til begyndelsen af et ny kærlighedsforhold og derefter naturligt og gradvist vil dø ud.

I tantra lærer vi, at denne kraftfulde og fængende intensitet fra begyndelsen ikke behøver at flimre og dø som et falmende lys. Denne begyndelsens gave kan derimod tænde mange flere lys uden at mindske lysstyrken, som derimod bliver stærkere og større. Kærlighed kan vokse, lidenskab kan øges, tiltrækningskraft kan udvides og intimitet fordybes. En af Tantra Templets visioner er at guide par på vejen til igen og igen at tænde kærlighedens flamme i deres forhold.

En del af begyndelsens magi er mysteriet om det ukendte. Din elskede er ny for dig, og hans eller hendes veje er uforudsigelige, adfærdsrutiner er endnu ikke blevet formet, og alt, hvad der end sker, kommer ud af hjertets spontanitet og frihed. Normalt sniger det velkendte sig ind efter et stykke tid, vi danner mønstre for at være sammen, vi stopper med virkelig at udforske hvem vores fascinerende elskede er, og vi nøjes med det velkendte. Vi tror, ​​at vi kender ham eller hende virkelig godt og danner endda ideer i vores sind om, hvem de er, og hvad de ikke er. Med andre ord bliver forholdet til en rutine og mister det ukendte og mysteriet.

Hvad kan vi gøre for igen og igen at tænde den mystiske kærlighedsflamme?

Endeløs udvikling gennem kærlighed

En tantrisk nøgle til at holde kærlighedens gnist i live er at være i en kontinuerlig transformationsproces. Når forholdet vokser og de elskende konstant udvikler sig, giver de slip på gamle dele af sig selv, og nye aspekter vækkes til live. På denne måde er du altid frisk, kærligheden er frisk, og din elskede kan altid finde noget nyt at opdage i dig.

Hvordan kan vi være åbne for forandring? Vi er nødt til modigt at vælge at træde ud af vores komfortzone, igen og igen ofre det vi føler os trygge og fortrolige med, og åbne døren til den eventyrlystne sti, hvor vi hele tiden kan mærke vores hjerte.

Når vi vover at gå derhen, hvortil kærligheden kalder os, er vi sikre på altid at være i en transformationsproces. Dette er en sti, der ikke kun handler om roserne, men også om dens torne. Med ord fra Kahlil Gibran:

“When love beckons to you, follow him, though his ways are hard and steep.For even as love crowns you so shall he crucify you. Even as he ascends to your height and caresses your tenderest branches that quiver in the sun, so shall he descend to your roots and shake them in their clinging to the earth. All these things shall love do unto you that you may know the secrets of your heart, and in that knowledge become a fragment of Life’s heart.”

At besvare kærlighedens kalden, betyder at vi lytter til de dybeste ønsker i vores hjerte og følger op på dem. I parforholdet, at spørge dig selv om du opfører dig kærligt, at blive ved med at opdage hvordan du kan elske mere og aldrig at stoppe drømmene om hvor kærligheden vil tage dig hen, hvis du elsker fuldt ud. Du bliver nok nødt til at give slip på visse mønstre, tilknytninger og ting du sidder fast i, stoppe dårlige vaner og drukne håbløse illusioner for at lade kærligheden vokse.

Hvis vi grundet vores frygt kun ”vil søge kærlighedens fred og kærlighedens glæde”, så prøver vi at sikre os forholdets tryghed og komfort, men dets mysterium og dets lidenskabelige flamme vil begynde at flakke og miste sin varme. Først når vi tør åbne for kærlighedens transformerende kald, vil vi være i stand til at leve fuldt ud, ”le hele vores latter og græde alle vores tårer”.

Vi kan leve i intensitet, i lidenskab, i åbenhed og overgive os til livet og kærlighedens ild. Kærligheden holder os i live, mens sikkerhed, komfort og det trygge velkendte langsomt dræber mystikken. Og lyset fra det oprindelige lys, som vi modtog som en gratis gave i kærlighedens begyndelse, vil gradvist dø ud.

Tantramassage åbner døren til en ny virkelighed

For mange par er det et godt skridt ud af komfortzonen og ind i det ukendte at komme til en massage. I åbner op for en intim del af jeres privatliv og lader den se dagens lys. Det kan være nødvendigt at overvinde nogle hæmninger, usikkerhed, jalousi og frygt, men hvad der ligger på den anden side af denne horisont er en udforskning af et helt nyt univers af berøring, følelser, fornemmelser og kærlighed til hinanden, som beriger intimiteten i parforholdet enormt. Det føles som åbningen af en dør til en helt ny virkelighed af lykke, ekstase, erotik, opfyldelse, glæde og kærlighed, som I ikke engang kunne forestille jer eksisterede.

Samværets rutiner erstattes af spændingen ved denne nye verden af ​​vidundere. Den tantriske massage og det den lærer os tilbyder en måde at forholde sig hinanden på, der afslører uudforskede aspekter af jeres væsen og forhold. Hvert strejf af din elskede kan blive en helt ny opdagelse af hans eller hendes skønhed, kvaliteter, unikke natur og jeres unikke forhold. I lærer at se hinanden, som var det første gang og bliver forelsket igen og igen. Dette er muligt, da du lærer at se dybere end det, du allerede kender.

Mens dine hænder kærtegner huden, vækkes alle dine sanser og lytter for at finde ud af, hvem din elskede er, gennem berøringen. Den, der modtager denne slags berøring, vil også være i stand til at dykke dybt ind i sig selv og udforske nye universer i deres eget væsen, som de endnu ikke har besøgt.

Dette fører til en udvidelse af vores indre verden. Nye ideer om, hvem ​​vi er. Kvinden opdager hendes kvindelighed, hendes sensualitet og hendes åbenhed. For manden, hans kontrol, hans opmærksomhed og hans bevidsthed. Der opstår en udvidelse af tiltrækningen mellem jer på grund af denne øgede polaritet. En udvidelse af forståelsen af den kærlighed, I deler. Som pludselig kan føles meget større end bare dig og mig, og en tilbedelse af det universelle maskuline og feminine kan forekomme. Vi udvider vores evne til at oprette forbindelse til mere subtile virkeligheder, og vi åbner for sandheder, der er universelle og gyldige for alle.

En smuk sang på dine læber

Dette er blot nogle få af de mange dybe effekter, en tantramassage kan have på jeres parforhold. Vores mål er at tilbyde en indgang til denne verden og lade jer gå hjem med smuk sang på jeres læber efter at have smagt denne virkelighed. Når I sammen opdager byggestenene, der skaber dette univers og værktøjerne til at konstruere det, kan I lave jeres eget tempel derhjemme. Vi er her for at minde jer om denne mystiske gnist af kærlighed, der oprindeligt antændte jeres hjerter og tilbyde jer midlerne til at gøre denne flamme til en langvarig og konstant transformerende og vild kærlighedsild.

I kan læse mere om parforhold her