Tantra Massage Uddannelse

En treårig dannelsesrejse, der vækker og styrker din kærlighed, bevidsthed og din fornemmelse for ren Eros

Næste uddannelsesforløb starter i slutningen af 2024

datoer følger

Oversigt over uddannelsen

3 årig uddannelse

Uddannelsen er opdelt i ni undervisningsmoduler fordelt over tre år. Hvert undervisningsmodul varer én uge.

Intense undervisningsmoduler

Følgende elementer indgår i hvert undervisningsmodul: teorilektioner, workshops, massagetræning, Meridian & Hatha yoga og gruppeøvelser.

Integration

Tiden imellem de forskellige undervisningsmoduler bruger du på at øve dig og integrere den tillærte teori og praksis i din hverdag.

Personlig vejleder

Som en del af uddannelsen får du tildelt en tutor, en personlig vejleder som vil hjælpe dig via råd og vejledning under hele uddannelsesforløbet – også i tiden imellem undervisningsmodulerne.

Tutor massage

Som en del af uddannelsen vil du modtage tantramassage fra din personlige vejleder.

Undervisningsmaterialer

Du vil modtage et omfattende skriftligt undervisningsmateriale som understøtter både teorilektioner, øvelser og massageundervisning.

Eksamen

Hvert år afsluttes med en eksamen. Den afsluttende eksamen efter det 3. år certificerer dig som uddannet Tantra Massage Terapeut.

Hvad er Tantra?

En direkte oversættelse af ordet “Tantra” er “netværk” eller “væv”. Tantra er en gammel tradition, der anviser forskellige mulige metoder til at opnå et sundere liv og lykkeligere liv med vedvarende åndelig udvikling.

Mange mennesker forbinder ordet Tantra med seksualitet. Men det er mere korrekt at forbinde Tantra med erotik. I Tantra skelnes der nemlig klart imellem den seksuelle energi, som fører til instinktiv tilfredsstillelse eller eventuelt frustration og den erotiske energi, som fører til åndelig indsigt og transcendens. Forskellen mellem eros og seksualitet er et af de væsentlige emner, der undervises i Tantra Massage Uddannelsen.

Tantra inkluderer erotik som en naturlig del af tilværelsen og favner den erotiske energi uden afvisning eller begrænsning. Den erotiske energi mødes med åben bevidsthed og kanaliseres mod et højere formål: Kærlighed, udvidet bevidsthed og ultimativt – guddommelig erkendelse.

En tantriker stræber efter altid at være i en tilstand af afslappet opmærksomhed, hvor energien flyder frit og hvor vi med fokus og bevidsthed kan lede energien derhen hvor vi ønsker den.

Hvad er Tantra massage?

Tantramassage er en afslappende helkropsmassage, der gives af en kvinde til en mand/ kvinde eller af en mand til en kvinde. Modtageren er normalt nøgen. I Tantra Templet og på Tantra Massage Uddannelsen beholder massøren trusser/underbukser på.

Formålet med Tantramassage er at give modtageren mulighed for at opnå en dybere viden om sig selv. Gennem bevidst berøring deler massøren en følelse af rolig opmærksomhed med modtageren af massagen. Massøren berører modtageren erotisk og ikke seksuelt. Forskellen indebærer stor respekt for modtagerens grænser og et helt anderledes nærvær og energi i berøringerne. Det dybe nærvær, der opstår mellem massøren og modtageren, frigør og balancerer blokeret og forstyrret energi i hele modtagerens væsen.

Typiske eksempler på blokeret eller forstyrret energi er undertrykt eller overstimuleret seksualitet. Det kan også være andre følelsesmæssige ubalancer som undertrykt vrede, frygt, depression eller sorg. Massagen kan hjælpe modtageren med at være det stærke, kærlige, erotiske væsen, som de virkelig er.

Uddannelsens opbygning

Tantra Massage Uddannelsen består af ni moduler spredt over tre år. Hvert modul varer én uge.

I årenes løb har Tantra Templet uddannet hundredvis af tantramassører. I dette uddannelsesforløb har vi inkluderet alle de essentielle elementer i tantramassage.

Det har været en stor opgave at kondensere vores omfattende erfaring og viden til en uddannelse på kun tre år.

En af de vigtigste grunde til, at det er vanskeligt at gøre det meget kortere, er den tid der er nødvendig for at den studerende kan integrere den nye viden og praktisere energiarbejde hjemme for at opnå varig effekt af den tilegnede viden.

1. år – Bevidstgørelse

Module 1
Bevidsthed
Module 2
Aspiration
Module 3
Polaritet

I de første tre moduler er fokus primært på dig selv: Du lærer dig selv meget bedre at kende, lærer om din egen energi og hvordan du får den til at flyde frit.

At du kender dig selv er helt afgørende for at kunne opnå en empatisk forbindelse med andre: For at hjælpe andre skal du vide hvad du selv har at give.

Du lærer de basale tantramassage teknikker og tantramassagens grundlæggende struktur i løbet af det første år. Der vil være mindre fokus på avancerede massage teknikker og mere fokus på hvordan du bringer dig selv i den rette fysiske og mentale tilstand før, under og efter en tantramassage.

Hovedtemaer på 1. år

Indstilling, bevidsthed og spiritualitet

Sanser og bevidsthed. Bevidst berøring. Kontrol over din indre tilstand. Loven om at give – hvordan man bliver en kanal. Aktiv kærlighed. Frihed og grænser. At forbinde sig med Universet ved hjælp af konsekration. Karma.

Polaritet, seksualitet og eros

At forstå den seksuelle energi og transformere den til erotisk energi. Længerevarende og harmonisk elskov (kun teori, praksis er derhjemme). De forskellige styrker hos mænd og kvinder og hvordan de hjælper med at harmonisere hinanden gennem polarisering. Virilitet, menstruation, PMS-typer.

Massage

Hvordan man forbereder sig til en massage. Renselseteknikker og beskyttelsesteknikker. De 20 kvaliteter i berøring, torussen, massage fra kvinde til mand, massage fra mand til kvinde. Konkrete massagesekvenser, herunder: hjerte flow, abdominalt flow, shu-punkter, PMS + menstruation, øget virilitet og erotisk kontrol samt frigivelse af blokeret erotisk energi. Massageøvelser hvor den tillærte teori og praksis integreres i den udførte massage.

Meridian yoga

Meridianer og deres akupressurpunkter fra traditionel kinesisk og indisk medicin. Teori om meridianbaner. Øvelser hvor energien i meridianbanerne aktiveres og du lærer om meridianerne direkte på din egen krop.

Hatha-yoga

Asanas (yoga-stillinger) til at afbalancere din indre energi gennem resonans. Yoga-stillinger der øger din jordforbindelse og hjælper til stimulering, transmutation og sublimering af din indre energi.

Ayurvedisk medicin

Ayurvediske hud- og kropstyper og deres fysiske og følelsesmæssige karakteristika. Hvordan man giver massage til de forskellige typer.

Mere om kroppen

Fysisk hygiejne, krop & vitalitet.

2. år – Ekspansion

Module 4
Jord, Vand, Ild
Module 5
Hjerte og Stemme
Module 6
Øje og Krone

I løbet af de tre moduler i Ekspansionsfasen lærer du hvordan du gradvist kan udvide din bevidste opmærksomhed fra at være fokuseret på dig selv til også at omfatte en anden person. Du lærer på den måde at skelne mellem din egen energi og den andens – og til sidst at vække og bevæge energien i den anden person.

Du lærer at identificere og klassificere ubalancer i energien hos den, du masserer ved hjælp af Chakra-energisystemet og du lærer massageteknikker til at håndtere disse specifikke ubalancer. Gennem teori og praksis vil du få en dyb forståelse for hvordan din egen energi – gennem resonans – kan påvirke den person, du giver massage.

Hovedtemaer på 2. år

Intimitet gennem bevidst berøring. Fra seksualitet til erotik

Flere foredrag dækker disse emner i dybden. Dette er meget vigtigt for gennem massagen at kunne tilbyde opmærksomhed uden at dømme, intimitet uden tilknytning, kærlighed uden forventning.

Chakra-energisystemet

Chakraerne er energistrukturer, der omfatter vores kroppe, følelser og tanker og danner subtile forbindelser til vores sjæl og Universet. Identificering af ubalancer på forskellige niveauer, i dig selv og den, du giver massage. Ekstra fokus på hjertechakraet ‘Anahata’, der er direkte forbundet med huden og følesansen og fungerer som overgangen mellem vores lavere og højere energier.

Massage

Bevidsthed og afspænding. Chakra-massage. Chakraerne: Muladhara, Svadhisthana, Manipura, Anahata, Vishuddha, Ajna, Sahasrara. De fleste massager har variationer fra mand til kvinde og kvinde til mand. Massage som kunstform. Massage i praksis med integration af alle værktøjer, der hidtil er lært.

Vigtige værktøjer

Empati, intuition, visualisering og transfiguration. At arbejde med de højeste energier. Dette er nødvendigt, ikke bare for at se modtageren som de er, men også for at se det sande og ophøjede væsen hos den, du giver massage.

Hatha yoga

Du lærer asanas til at vække og harmonisere hvert af de syv chakraer.

Meridian Stretching

Øvelser udført parvis for at balancere meridianerne. Meridian strækøvelserne kan bruges som opvarmning for en gæst, inden de får massage.

3. år – Samhørighed

Module 7
Intimitet
Module 8
Tilbedelse
Module 9
Indvielse

I løbet af de tre moduler i Samhørighedsfasen lærer du at fokusere på den samhørighed der opstår mellem dig og den anden, når I smelter sammen under massagen. Det er en samhørighed på flere niveauer, der ligger uden din normale komfortzone og individualitet.

Det er også her, du lærer, hvordan du giver massage til den mest intime og følsomme del af menneskekroppen. Massage af Yoni (vagina) og Lingam (penis) er den direkte vej til berøring af sjælen på den, du giver massage. Massage af Yoni/Lingam må kun udføres med grundig forberedelse, i tilbedelse og med den bevidste berøring, der gør massagen til en ophøjet handling. I enhver tantramassage må massage af Yoni/Lingam naturligvis kun udføres med klart samtykke fra den giver og den der modtager massagen.

Hovedtemaer på 3. år

Højere principper

Intim berøring, mentalt fokus, lystens formål. Loven om Harmonisk Balance, tantrisk magi, åndelig førstehjælp og det absolutte princip.

Omgang med dem du giver massage (dine gæster)

Sådan omgås du med dem, du giver massage. Astrologiske stjernetegn og hvordan de påvirker dem du giver massage. Auraens forsvarsmekanismer – typiske defensive mønstre, som folk falder ind i. (Skizoid, Oral, Psykopatisk, Masochistisk og Rigid). Hvordan man giver massage til de forskellige typer.

Yoni, Lingam, Erogene zoner

De erogene zoner generelt, og deres variationer i henhold til astrologiske tegn. Fysisk anatomi og akkupressurpunkter for Yoni og Lingam. Den tantrisk symbolik for Yoni og Lingam, vigtigheden af deres tilbedelse.

Massage

Yoni og Lingam massage. Akkupressur massage. Øvelse af integrerede massager, der trækker på alle de lærte værktøjer.

Yoga og meridian stretching

Flere hatha yoga øvelser. Flere meridian-strækøvelser (fortsat fra år to). Love Shiatsu.

Aflsuttende eksamen

I løbet af det niende og sidste modul vil der være en afsluttende eksamen for at opnå certificering som Tantra Massage Terapeut.

Tiden i mellem uddannelsens moduler

I perioderne mellem modulerne begynder du at integrere praksis og teorien fra modulerne i din hverdag. Disse perioder er vigtige, fordi du får tid til at blive bevidst om hvad du har lært.

Etablér en yoga praksis

Bliv mere opmærksom og få mere energi til din transformation. Uddannelsen giver dig masser af yogaøvelser at vælge imellem.

Læs op på teorien

Brug tid på at genlæse undervisningsmaterialet, så du får en dybere forståelse af de teorier du har lært.

Brug de tillærte begreber i praksis

Aktiv kærlighed kræver handling. Bevidst berøring kræver berøring.

Øv dig i at give massage

Når du føler dig mere sikker, kan du give massage til dine venner og andre frivillige. Praksis gør dig bedre til at give massage og hjælper dig til at identificere, hvor eventuelle hovedudfordringer er.

Tal med din tutor

Jo mere du øver dig, desto hurtigere lærer og udvikler du dig. Din personlige vejleder står til rådighed når du har brug for støtte, råd og vejledning på din vej mod at blive tantramassør.

Din Tutor

Som en del af TMU uddannelsen får du tildelt en personlig vejleder – vi kalder det en tutor. Det er en meget erfaren tantramassør, som vil hjælpe dig via råd og vejledning under hele uddannelsesforløbet – også i tiden imellem undervisningsmodulerne. Støtten fra din personlige vejleder giver dig mulighed for trygt at gå dybere ind i din lærings- og modningsproces.

Din tutor spiller en vigtig rolle i udviklingen af din massage: Én gang pr. undervisningsmodul modtager du en tantramassage fra din tutor. Senere i uddannelsesforløbet ændres dette til, at du giver tantramassage til din tutor. Hver massage session afsluttes med grundigt feedback og tilhørende hjemmeopgaver fra din tutor.

Tidligt i dit uddannelsesforløb er der planlagt to længere personlige samtaler mellem dig og din tutor, så I kan blive fortrolige med hinanden og for at din tutor efterfølgende kan vejlede dig gennem din proces.

Din tutor er din primære forbindelse til Tantra Massage Uddannelsen imellem undervisningsmodulerne. Kommunikationen med din vejleder foregår primært via mail eller telefon, men du er også velkommen til at aftale fysiske møder med din tutor.

Er din tutor fysisk til stede under et undervisningsmodul, har du mulighed for at stille spørgsmål direkte – når vedkommende har fri fra undervisning eller andre opgaver i forbindelse med undervisningen.

Undervisningsmateriale

Du modtager skriftligt undervisningsmateriale i hvert modul i form af en mappe. Kursets undervisningsmateriale er dels at give dig mulighed for at forberede dig til eksamener, dels at fungere som opslagsværker i dit virke som tantramassør.

Foredrag med illustrationer
Meridian-diagrammer
Meridian Yoga og Hatha Yoga øvelser
Akupressurpunkter
Ayurvediske typer, astrologiske tegn, auraens forsvarstypologier
Massagevejledninger – mænd til kvinder og kvinder til mænd
Spørgeskemaer, gode råd, poesi og meget mere

Eksamener og certificering

Hvert undervisningsår afsluttes med en eksamen. Den afsluttende eksamen efter 3. år vil omfatte faglige emner fra alle årene.

1. og 2. års eksamener

1. og 2. års eksamen består af en skriftlig prøve i årets pensum og udførelse af en tantramassage på din tutor eller til en gæst under opsyn af din tutor. Den udførte tantramassage forventes ikke at være perfekt, men det forventes at du demonstrerer, at du er blevet bedre til at give massage.

På 1. år er der også en gruppeeksamen i Meridian yoga, hvor du sammen med din gruppe skal vise, at du husker yogaøvelserne.

3. års afsluttende eksamen

Et personligt kommunikationsprojekt.

I løbet af det tredje år skal du arbejde med et projekt, hvor du kommunikerer om tantramassage eller et beslægtet emne til et større publikum. Skolen skal godkende projektet, men der er en stor fleksibilitet mht. det valgte medie: Såsom indlæg på sociale medier, foredrag, video eller podcast.

En skriftlig prøve i 3. års pensum

Du bliver testet i den teori du har lært. Spørgsmål kan komme fra de fleste emner i pensum.

Udførelse af tantramassage

Du skal give tantramassage til en person, du ikke har givet massage før; f.eks. til en gæst i Tantra Templet. Et medlem af lærerkollegiet overværer massagen.

En chance til

Består du ikke en eksamen, får du mulighed for at læse op igen, øve dig på massage og tage en re-eksamen. Så længe du gør en indsats, ønsker vi at du lykkes med din certificering.

Eksamensbevis

Når du har bestået den endelige eksamen på 3. år, kan du kalde dig certificeret Tantrisk Massage Terapeut fra Tantra Templet.

Hvorfor vælge uddannelsen som Tantramassage Terapeut?

Den mest omfattende

Så vidt vi ved, er TME den mest omfattende tantramassage uddannelse i verden. Tager vi fejl, vil vi meget gerne høre om kolleger, der har samme tilgang som os.

Vores uddannelse er baseret i den tantriske tradition og vores mål er at undervise dig i en holistisk tilgang til et lykkeligt og spirituelt udviklende liv – ikke hvordan du hurtigt fikser et par problemer. Denne uddannelse er en indvielse i denne ældgamle tantriske vej.

Du får en grundig teoretisk og praktisk uddannelse og både kundskaber og redskaber til at forstå menneskets fysiske og åndelige, subtile natur.

Mere end professionel

På Tantra Massage Uddannelsen lærer du ikke at afvise al intimitet mellem giver og modtager i et forsøg på at være “rent professionel”. Du bør heller ikke bare følge ethvert begær, der dukker op, og derigennem overskride grænserne for dine gæster og dig selv.

Både afvisning af og hengivelse til begær i en intim situation er reelt seksuelle attituder (yin og yang ubalancer) og kan med den rette træning undgås. Vi tilbyder en tredje vej gennem bevidsthed, aktiv kærlighed og ren eros.

Hjælp andre ved at hjælpe dig selv

På uddannelsen lærer du at erkende dine fundamentale behov og opfylde dem på en måde, der giver så meget mere end blot overfladisk tilfredsstillelse. Med den indsigt kan du trygt og sikkert vejlede andre igennem samme proces.

Vi viser dig vejen til det harmoniske parforhold, der fortsætter med at udvikle sig gennem aktiv kærlighed og polaritet. På denne måde bliver du rigtigt godt rustet til at vejlede par.

200

timers

massage træning

140

timers

Hatha og Meridian yoga

80

timers

teori om de tantriske principper

50

timers

anatomi lære (fysisk og energetisk anatomi)

50

timers

gruppearbejde

45

timers

personlig vejledning

Meditations, dance workshops, movies, shared meals, hugs, leisure time, trips to beach and forest, outdoor hot tubs.

Testimonials

Jeg startede på TME med en vag idé om, at det ville være “godt for min udvikling”. Ved uddannelsens afslutningen var jeg så dybt og poetisk inspireret . Digtet her udtrykker min mening om TME:

So much of what is right
is locked beneath the skin
of people full of love,
and fire deep within
We touch to let that fire out
We touch to see them grow
We touch to help them feel their love
We touch to see it show

For we have found such treasure
In meetings of the heart
Intensity of pleasure
life as ecstatic art
How could we then go back and hide
pretend that we don’t care
The spark within our hearts is light
that we are bound to share

Carsten, Danmark

Tantra Massage Uddannelsen var en fantastisk rejse ind i selvopdagelse. Vi bevægede os skridt for skridt ind i meget følsomme emner som erotisk åbenhed, evnen til at kontrollere og styre vores energier og lyster, fjerne blokeringer og hæmninger, acceptere os selv og andre.

Nogle gange var det ikke let, og nogle gange var det ekstatisk. Støtten fra lærerne og de hjerteforbindelser, der blev etableret på vores årgang, var til stor hjælp under uddannelsen. Jeg var forbløffet over at se, hvordan undervisningen, øvelserne og den teori vi lærte, straks blev afspejlet i mit eget liv of skabte dybe trnasformationer!

Efter uddannelsen har jeg kunnet overvinde min generthed og jeg er blevet mere åben og kærlig over for mænd – min kærlighedsrelation blev markant forvandlet. Jeg anbefaler på det varmeste uddannelsen til alle, der ønsker at lære at give kærlighed gennem bevidst og kærlig berøring!

Lisa, Rusland

Min oplevelse af tantra massage uddannelsen hos Tantra Templet, har været en dyb og transformerende rejse. Gennem uddannelsen har jeg opnået en dybere forståelse af den tantriske filosofi, som har haft en stor indflydelse på min egen personlige udvikling og den måde jeg har valgt at leve mit liv på nu.

Gennem den praktisk træning og vejledning er jeg blevet bedre til at lytte til min egen krop og forstå dens signaler. Jeg har opdaget nye måder at udtrykke og modtage kærlighed og erotik på, samtidig med at jeg er blevet mere bevidst om mine egne grænser og behov. I massagerne har jeg oplevet en dyb indre rejse, hvor der er blevet løsnet op for blokeringer i min krop, som har siddet der fra tidligere hændelser i mit liv og gjort at det har været svært at føle energien flyde frit.

Uddannelsen har givet mig redskaber til at frigøre mig fra begrænsede overbevisninger og følelsesmæssige blokeringer. Jeg har lært at fordybe mig i øjeblikket og være nærværende og at slippe kontrollen for at opleve en dybere forbindelse til mig selv og de mennesker der er omkring mig.

I løbet af uddannelsen er jeg også blevet udfordret til at være mere modig, åben og sårbar og jeg har opdaget at i selv det mest intime rum kunne der findes en kilde til indre styrke og glæde. Denne rejse har været kilde til heling og en personlig transformerende vækst, den har givet mig værdifulde redskaber til at skabe mere autencitet og meningsfulde forbindelser i mit liv. Samtidig har den lært mig at forbinde mig i hjertet, være bevidst i mine handlinger og at krop, sind og ånd hører sammen som en treenighed.

Lilian, Danmark

Mød underviserne

Alle underviserne på uddannelsen er professionelle tantramassører med mange års erfaring fra Tantra Templet i Århus og København.

Ulrik Adinatha Lyshøj

Ulrik Adinatha Lyshøj

Ulrik er et kærligt hjerte fyldt med entusiasme forklædt som en erfaren tantralærer og massør. Hvis han kunne, ville han give tantramassage som en smuk gave til alle kvinder i verden, men da han kun har to hænder, har han brug for din hjælp. Han har levet et tantrisk liv siden år 2000 og er forfatter til “Let’s Talk Tantra” og medstifter af Tantra Templet. Han lytter, før han taler, underviser for virkelig at hjælpe og er inspireret fra en dyb forståelse af kærlighed, liv og forhold.

Nicol Bagala

Nicol Bagala

Nicol er legemliggørelsen af feminin ynde. Hun har en baggrund som professionel ballerina, og er både tantralærer, tantramassør og show director med 25 års erfaring som tantriker. Hun eksemplificerer feminin sensualitet og spiritualitet, når hun giver danseforestillinger, guider ritualer eller blot er til stede i et rum. Hun taler stille, men altid fra hjertet, og inspirerer både mænd og kvinder til at være opmærksomme og lytte godt efter, for når hun er til stede, er mysteriet også.

Daniela Ananda

Daniela Ananda

Mens andre forsøger at gøre, hvad der er godt for alle, forsøger Ananda at gøre, hvad der er godt for hver eneste hun møder. Individuelt. Præcis hvad de skal bruge for at vokse, om det er et varmt kram, nogle gode råd eller et blidt spark bagi. Og hun har på en eller anden måde energi til det hele. Hun har været tantriker i 30 år, er tantralærer og massageterapeut og har en omfattende og stadig voksende viden om hatha yoga, meridian yoga, traditionel kinesisk og indisk medicin og meget mere. Hun finder eller opfinder konstant nye måder at undervise, træne og leve et lykkeligt liv på.

Petri Taipale

Petri Taipale

Hvis et klogt, venligt træ engang forlod sin skov for at komme og lege med menneskene, ville det træ være Petri. Han underviser og praktiserer yoga, tantra, tantramassage, kontaktimprovisation, bevidst berøring, autentiske relationer, gestalt rådgivning, teater- og performancekunst og det finske sprog. Han viser andre, hvordan man er legende seriøs, seriøst legende og altid opmærksom. Hans evne til at forblive rolig, centreret og nærværende i hjertet tjener som et eksempel for mænd og polariserer kvinder.

Advaitananda Stoian

Advaitananda Stoian

Gæstelærer

Advaitananda er lærernes lærer. Med mere end tre årtiers erfaring afholder han seminarer, workshops og retreats rundt om i verden over en bred vifte af emner, fra parforhold, kærlighed og intimitet til frontløber forskning, kvantefysik og menneskerettigheder. Medforfatter af det Esoteriske Tantra Yoga Kursus, der bruges over hele verden, praktiserer, researcher, skriver og holder han foredrag om nye og dybere emner konstant. Advaitananda er en inspirerende foredragsholder, der meget detaljeret forklarer, hvad vores potentiale er, hvordan vi når dertil, og hvorfor vi skulle ønske det.

undervisningssted og indkvartering

Undervisningsmodulerne afholdes i Danmark på Asgaard Hus, som ligger i smukke landlige omgivelser på Stevns på Sjælland, i udkanten af landsbyen St. Torøje. Denne landejendom fra det 17. århundrede, er blevet restaureret og omdannet til en attraktiv kursusejendom.

Som en del af indkvarteringen serveres der vegetariske måltider tre gange om dagen. Da kursuscenteret har fokus på holistisk sundhed, er rygning og alkohol ikke tilladt.
Asgaard er forbundet med det meget større Paradise Retreat Center, syv minutters gang eller 3 minutters cykeltur derfra.

Der er forskellige seværdigheder i nærområdet, såsom strand, skov og Vemmelev Kloster, alt inden for fem kilometer.

Priser og ansøgning

Alle deltagere bliver interviewet inden endelig godkendelse til tilmelding, så både deltagere og underviserne er sikre på, at der er en god energi i gruppen. Med den rette indstilling får alle deltagerne tre fantastiske år med nye venner.

Er du klar til udfordringen?

Hvis du ikke føler dig klar til at ansøge endnu, så tøv ikke med at kontakte os på education@tantra-temple.com for spørgsmål eller for at arrangere et kort møde over Zoom.

Kursusgebyr pr. modul

13.000 DKK

Kost og Logi pr. Modul

3.780 DKK

  • 4,000 DKK depositum skal betales ved godkendelse af tilmelding efter interviewet.
  • Indkvartering er for 7 nætter i et delt dobbeltværelse og inkluderer tre vegetariske måltider om dagen.
  • 7% rabat hvis du forudbetaler 3 moduler.
  • 14% rabat hvis du forudbetaler hele uddannelsen.
  • Betaling for hvert modul skal falde én måned for modulet starter.

Det vil ikke altid være let – derfor er vi her for at hjælpe dig.

Personlig udvikling kan føles truende for vores ego, fordi det sætter spørgsmålstegn ved idéen om, hvem vi er. Det er derfor helt normalt at opleve en mindre personlig “krise” eller to under uddannelsen. Får du brug for hjælp og støtte under én af disse personlige kriser, står din tutor sammen med resten af lærerkollegiet klar til at hjælpe dig.

Vi er her ikke kun for at undervise dig, men også for at støtte dig gennem processen.

Kærligst,
The Tantra Massage Uddannelses Teamet