Lær at give tantramassage til din elskede

Berig jeres parforhold med mere kærlighed, nydelse, lidenskab, tiltrækning og spirituel udvikling.

Fordele

BLIV I STAND TIL AT GIVE HINANDEN EN INDERLIG, SANSELIG OG KÆRLIG MASSAGE
BEROLIGER SINDET
VÆK GNISTEN IGEN
DYB AFSPÆNDING, NYDELSE, KÆRLIG EKSTASE
FRIHED I DET EROTISKE KÆRLIGHEDSLIV

Undervisninger

3 SESSIONER MAND-TIL-KVINDE
3 SESSIONER KVINDE-TIL-MAND

En af vores uddannede massører/undervisere vil guide dig gennem læringsprocessen sammen med din elskede. Vi anbefaler at I øver mindst een gang hjemme inden næste undervisning.

Dette forløb er helt anderledes end vores professionelle tantramassøruddannelse. Her får I en undervisning der er rettet direkte til jer, hvor I lærer om bevidst berøring, attituden i massagen, rammen om en tantramassage, og I lærer at arbejde med energierne og vække den erotiske energi så I kan vække gnisten, kærligheden, lidenskaben, og den fælles udvikling i jeres parforhold.

Undervisninger i hvordan kvinden giver massage til manden

I vil altid blive undervist af en kvindelig massør/underviser. Manden (modtageren) er nøgen, mens underviseren har en g-streng på. Kvinden (giveren) kan selv bestemme om hun vil være nøgen eller have en g-streng på.

Læreren viser teknikkerne, og du efterligner, så I sammen giver manden massage. Du kan frit stille spørgsmål undervejs.

Første session: Du lærer helkrops-tantramassage uden lingammassage (der er massage af det mandlige køn).

Anden session: Du går dybere i oplevelsen med helkropsmassagen, lærer om erotisk energi og kærlighed, og hvordan man fordeler den erotiske energi. Du har mulighed for at lære lingammassage (massage af det mandlige køn).

Tredje session: Her repeterer du det lærte, og lærer også nye teknikker, tips og øvelser, der er rettet specielt til jer og jeres næste skridt sammen som par. Her er læreren mere en vejleder og et vidne end en deltager.

Undervisninger i hvordan manden giver massage til kvinden

Her kan underviseren/massøren enten være en mand eller en kvinde. Du (manden, giveren) giver massage til kvinden (modtageren) sammen med vores massør, der guider hele sessionen.

Læreren viser teknikkerne og du efterligner. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Første session: Du lærer hvordan du giver en helkropstantramassage, uden yonimassage (massage af det kvindelige køn). Du lærer også en meget vigtig indre attitude: hvordan du centrerer dig i dit hjerte, og dermed skaber et trygt rum for hende hvor hun kan spænde af.

Anden session: Du går dybere med oplevelsen af helkropsmassage. Det er muligt her at lære at give yonimassage (massage af det kvindelige køn), og lære om yoniens hemmeligheder.

Tredje session: Her repeterer du det lærte, og lærer også nye teknikker, tips og øvelser, der er rettet specielt til jer og jeres næste skridt sammen som par. Her er læreren mere en vejleder og et vidne end en deltager.

TANTRAMASSAGEUNDERVISNINGER FOR PAR

2500 kr

Varighed: 3 timer

Lær at forbinde jer til hinanden på en erotisk og kærlighedsfuld måde

  • Lær at røre ved hinanden med bevidsthed
  • Lær at gøre din elskede glad
  • Inklusive brusebad, samtale før og efter, helkropsmassage og en professionel massør der guider jer gennem hele forløbet

OBS: Vær opmærksom på at selvom tantramassage har mange positive og healende effekter på alle livets aspekter kan en tantramassage ikke erstatte nødvendig lægebehandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer henviser vi til at du taler med din læge, og yderligere følger lægens instrukser. Vi beder også om at du informerer os om eventuelle psykiske eller fysiske problemer inden massagen. Endelig gør vi opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du fravælger lægelig bistand og behandling.