Undervisning i Tantramassage for Par

Lær at give tantramassage til din elskede… fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst, tiltrækning og selvudvikling.

 • Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage
 • Lær om givende berøring modsat tagende berøring
 • Lær at lægge tankerne til side og være fuldt tilstede og nærværende i berøringen
 • Lær at bringe mere gnist, sanselighed og livsglæde ind i parforholdet
 • Lær at gå fra dyb afspænding til sensuel nydelse og hjertets ekstase
 • Lær om primære og sekundære erogene zoner

I Tantra Templet vil vi gerne dele af vores viden og erfaring, derfor tilbyder vi undervisningsforløb på 3 gange, mand-til-kvinde og kvinde-til-mand. Hvis I begge gerne vil lære at give tantramassage til hinanden, anbefaler vi et forløb på 6 gange, med så korte eller lange mellemrum som I ønsker. For at få størst muligt udbytte af undervisningen er det bedst hvis I øver hjemme inden næste gang.

Der er også mulighed for et længere forløb, hvis I gerne vil gå endnu dybere i de tantriske mysterier sammen.

Når I kommer til den aftalte undervisning er der en samtale med massøren inden undervisningen går i gang. Først lærer I om de grundlæggende principper og om at finde den rette indre attitude før du går i gang med at give eller modtage en tantramassage. I har også mulighed for at stille spørgsmål om både tantra og tantramassage.

Så går den praktiske del af undervisningen i gang – se mere i beskrivelsen nedenfor.

Efter undervisningen er der igen mulighed for at tale med massøren og stille spørgsmål, og eventuelt få nogle supplerende øvelser med hjem, der passer til lige jer.

Vores undervisningsforløb for par sigter mod at genvække, styrke og inspirere gnisten, lysten, kærligheden og væksten i jeres parforhold, og er ikke en uddannelse i at give tantramassage på professionelt niveau.

Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde

Lær at bringe gudinden frem i din elskede! Enhver kvinde har sin egen skønhed og feminine kraft og du kan hjælpe din elskede til at slappe af, føle sig elsket og opdage kilden til hendes eget indre lys og udstråling. De fleste kvinder har svært ved at slippe selvkritikken og hæmningerne, og træde ind i deres sande, fulde og frie kvindelighed. En kærlig tantramassage fra deres elskede, der ikke gives for at få noget igen, er en fantastisk gave der hjælper kvinder til at åbne op for deres energi, sande væsen, og til at overgive sig til mandens hjerte og styrke – og til hendes eget ekstatiske potentiale.

I kan vælge om I gerne vil have undervisningen af en mandlig eller en kvindelig underviser/massør. Under massagen er kvinden nøgen, mens både manden i parret og underviseren beholder undertøjet på. I kan også vælge som par begge to at være nøgne – det er også helt fint. Massøren/underviseren beholder altid sine boksershorts på, hvis det er en mand, og sin g-streng, hvis det er en kvinde.

Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for manden, og også at overgive sig og nyde det for kvinden.

Under massagen vil både underviseren og manden i parret sammen give massage til kvinden, hvor massøren viser og vejleder.

 • Første undervisningsgang er en introduktion til tantramassage, og giver forståelse af hvordan manden kan finde sit eget center og være i sin kærlighed til kvinden, og dermed hjælpe hende til at åbne op, overgive sig og nå ekstasens dybder. Massagedelen vil være helkropsmassage uden yonimassage (massage af kvindens underliv).
 • Anden undervisningsgang går dybere med helkropsmassagen og giver også mulighed for at lære om yonimassagen (massage af kvindens underliv), og giver forståelse for hvordan en kvindes yoni gemmer på hendes ubearbejdede oplevelser, men også er porten til den gudinde, hun virkelig er. Der er inkluderet en massage hvor manden i parret og underviseren giver en tantramassage til kvinden i parret.
 • Tredje undervisningsgang går vi igennem det hele igen, og der vil være mulighed for at tilføje øvelser, teknikker og forståelser, der passer specifikt til jer som par, og for at stille flere spørgsmål. Der er inkluderet en massage hvor manden i parret og underviseren giver en tantramassage til kvinden i parret.

Vores undervisning sker i dyb respekt for jeres privatliv og jeres intimsfære som par.

Vi anbefaler at I har været til tantramassage hos os før I kommer til undervisning, så I selv har prøvet hvad en tantramassage er, og hvordan den opleves på egen krop. Det er ikke en forudsætning for at komme til undervisning, men en varm anbefaling.

Vores forløb med undervisning i tantramassage fra kvinde til mand

Lær at bringe din mand i kontakt med sin maskuline kerne og essens. Enhver mand har en indre helt der kan det hele, men de har brug for den kvindelige energi, kærlighed, omfavnelse og sensualitet. De fleste mænd har svært ved at slippe ansvaret, rollerne og det målbevidste, der altsammen er fantastiske kvaliteter i arbejdslivet, og i stedet træde ind i deres sande maskuline styrke og evne til at sanse med hele kroppen, så de virkelig kan være tilstede i nuet, hjertet, sanseligheden og den ekstatiske nydelse. En sanselig, forførende og opløftende tantramassage fra hans elskede, hvor han bare skal modtage, er en fantastisk mulighed for for en mand til at få ro i hovedet og lære at være helt afslappet og fokuseret, selv når der er meget energi og intense oplevelser.

Når I ønsker undervisning i tantramassage til manden får I automatisk en kvindelig underviser/massør, og under den praktiske del af undervisningen er manden nøgen, mens de to kvinder er iført g-streng eller lignende. I kan også vælge som par begge to at være nøgne – det er også helt fint. Massøren/underviseren beholder altid sin g-streng på.

Undervisningen foregår ved at underviseren/massøren og kvinden i parret sammen giver  massage til manden i parret, hvor massøren viser og vejleder. Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for kvinden, og også at modtage og nyde det for manden.

 • Første gang er en introduktion til tantramassage, og giver forståelse for hvordan kvinden via sin egen sanselighed, kvindelighed og kærlighed kan hjælpe manden til at opleve ekstatiske tilstande i hele kroppen og føre ham ind i hans inderste væsen og kraft. Massagedelen af undervisningen vil være helkropsmassage uden lingammassage (massage af mandens køn).
 • Anden gang går dybere med helkropsmassagen, og giver også mulighed for at lære om lingammassage (massage af mandens køn), forbindelsen mellem den erotiske energi og kærlighed, og om hvordan man kan fordele energierne i hele kroppen. Der er inkluderet en massage hvor kvinden i parret giver tantramassage til manden i parret sammen med den kvindelige massør/underviser.
 • Tredje undervisningsgang går vi igennem det hele igen, og der vil være mulighed for at tilføje øvelser, teknikker og forståelser, der passer specifikt til jer som par, og for at stille flere spørgsmål. Der er inkluderet en massage hvor kvinden i parret giver tantramassage til manden i parret sammen med den kvindelige massør/underviser.

Vores undervisning sker i dyb respekt for jeres privatliv og jeres intimsfære som par.

Vi anbefaler at I har været til tantramassage hos os før I kommer til undervisning, så I selv har prøvet hvad en tantramassage er, og hvordan den opleves på egen krop. Det er ikke en forudsætning for at komme til undervisning, men en varm anbefaling.

Booking

To book a massage call 71991102 or send us an email at info@tantra-temple.com.

See prices here

Newsletter


instagram-48x48 youtube-48x48

Køb et gavekort

Gift Card - Variant 30vio

Seneste artikler