Ny medlemsstruktur:

Vores medlemskab er blevet omstruktureret som en del af at opbygge et større fællesskab omkring Tantra Templet.

Vi har nu haft et års tid til at overveje, hvilket indhold der skal være for vores medlemmer, og det står klart, at vi meget gerne vil opbygge et fællesskab blandt alle de skønne mennesker, der kommer regelmæssigt i Templet. Et fællesskab der inspirerer til at gå dybere i den tantriske visdom og livsstil og samtidigt skaber muligheden for at danne venskaber og netværk med andre ligesindede.

Hvilke fordele er der som trofast medlem:

• Medlemsaftener med interessante foredrag og debatter
• Medlemsaftener med spirituel praksis såsom yoga nidra, tantrisk yoga, kontakt improvisation og hjertemeditation
• Spirituelle filmaftener
• Mulighed for personlig coaching med en af vores undervisere
• Rabat på vores tantramassage og events
• Der vil være også være mulighed for at opgradere medlemskabet og dermed få større rabatter – det skriver vi mere om direkte til dem, som melder sig ind. (Bemærk at nøglen her er din aspiration til at invitere mere spiritualitet ind i dit liv. Det betyder at vi rigtigt gerne vil støtte og hjælpe dem, som viser oprigtig interesse, og som investerer tid til deres spirituelle praksis.)

Der vil i 2019 komme en del events, der både er baseret på at lære nyt, men samtidig også på at lære nye mennesker at kende, hvor der vil være mulighed for debat omkring emner såsom tantra og selvudvikling, og hvordan man lærer at navigere sikkert i den tantriske verden. Disse begivenhederer er gratis og kun for medlemmer.

Vi har desuden et hold af undervisere fra vores Tantra Massage Education som står klar til at tilbyde individuel coaching til jer, der vil endnu dybere i jeres spirituelle udvikling.

Tantra er en spirituel vej, der søger at åbenbare, hvem vi i sandhed er. Et holistisk verdensbillede der ser alt som værende forbundet med alt. Igennem tantra kan vi få en meget større forståelse af os selv og se, at vi er fuldstændigt perfekte, som vi er. Samtidig kan vi også erkende, at vi har skjult det smukke lys indefra med alle vores selvpålagte begrænsninger såsom traumer, skam, skyld, tabuer og følelsen af ikke at være god nok. En del af den tantriske praksis består i at lade lyset indefra skinne frit og dermed leve et liv i harmoni, kærlighed og frihed.

Siden 2006 har vi i Tantra Templet støttet tusindvis af mennesker i deres personlige og spirituelle udvikling. Gennem tantramassage, foredrag, workshops og personlig coaching er vi med til at give folk en meget større forståelse af sig selv og andre mennesker, især når det kommer til seksualitet, følelser, parforhold og spiritualitet. Det er nu på tide at opbygge et fællesskab, der kan støtte alle jer, som gerne vil endnu dybere i den tantriske praksis.

Det økonomiske:

Kontingentet for medlemskab bliver fremover et individuel månedligt kontingent på 50 DKK. Der vil ikke være andre kontingentsatser for par eller unge. Man kan stadig melde sig ud når som helst. Det koster et gebyr på 100 DKK at melde sig ind, hvis ikke du har været medlem af Tantra Templet før.

• Som medlem får du 10% rabat på massager i Tantra Templet; det eneste det kræver er, at du har en oprigtig interesse i at lære mere om tantra og har betalt kontingent (og indmeldelsesgebyr, hvis det er tilfældet).
• Ved events, der koster noget, vil du modtage en adgangskode via email, som vil give dig adgang til at købe billet til det respektive event på billetto.dk

Hvordan man melder sig ind:

Medlemskabsgebyret er et individuelt månedligt gebyr på 50 DKK. (Eller 500 DKK, hvis du betaler for hele året). Dette gælder også for par (eller 800 DKK , hvis du betaler for hele året) og personer under 26 (U26). Du kan stadig logge ud når som helst.

Der er et 100 DKK registreringsgebyr, når du tilmelder dig. Ved tilmelding skal du betale 150 DKK (registreringsgebyr + første måned) eller 600 DKK, hvis du betaler for et helt år.

Hvis du allerede er medlem og ønsker at fortsætte, betaler du 100 DKK (for den aktuelle måned + den næste).

Click the link here to become a member or update your membership.

Dine data er i sikre hænder: Privacy Policy

Newsletter


instagram-48x48 youtube-48x48

Køb et gavekort

Gift Card - Variant 30vio

Seneste artikler