Hvad par oplever i Tantra Templet 

Par i alle aldre og stadier af deres forhold bydes velkommen i Tantra Templet. Uanset om de er nyforelskede, har været gift i årtier, har mistet deres lidenskabelige gnist, næsten ikke kan holde hænderne fra hinanden, kommer for at helbrede seksuelle traumer eller endda – i sjældne tilfælde – som en sidste udvej før opbrud eller skilsmisse. 

Parrene har til fælles, at de alle søger efter intimitet. Efter oplevelsen af virkelig at være og føle sammen og efter at forstå hinanden dybt. I begyndelsen af ​​et forhold opleves en smuk intensitet, der som regel let forener de elskende og bringer dem glæde og lykke gennem deres  samvær. Over tid opstår der problemer, travle tidsplaner og den daglige rutine gør det sværere at føle nærværet, at have kvalitetstid sammen og pleje hinanden og få kærligheden til at gro. 

Par, der kommer til Tantra Templet, oplever, at deres liv og forhold transformeres. I templet finder de en oase af fred; et miljø, der er blevet skabt for at berolige sindet, vække sanserne og fokusere på kærlighed og sensualitet. I denne artikel fortæller nogle af de par, der jævnligt har besøgt templet, hvordan de har opdaget store skatte, der har påvirket deres liv og forhold, og hvordan det har givet dem en kilde til intimitet.

“En erotisk uddannelse er ikke en del af pensum, når man vokser op. Vi lærer ikke hvordan vi kan elske, hvordan vi kan være intime, og hvordan vi kan røre ved og elske med hinanden”

Kvalitetstid 

En første skat, som templet tilbyder parrene, er gaven af ​​kvalitetstid. En gæst, der anbefaler parmassage, siger: “Det er en vidunderlig oplevelse, især hvis du har været i et langt forhold, og flere ting er blevet rutine – eller hvis du er i et nyt forhold og ønsker at undgå rutinen!” Tantramassage bryder rutinen og hjælper par med at være til stede med hinanden her og nu og at mødes hjerte til hjerte. 

Den tantriske massage hjælper til at slappe dybt af, berolige et travlt sind og understøtter par i at være intime og åbne over for hinanden. Vi anbefaler altid par også at skabe den slags dedikeret og dyrebar kæreste-tid derhjemme. Et par har gjort dette de sidste to år, efter de kom til os for første gang: ”Vi tog kurser i parmassage i templet, øver derhjemme to gange om ugen og har reserveret denne særlig tid til at dele vores kærlighed med hinanden.” Ved at skabe et sådant helligt rum for intimitet føler de, at de endelig kan tilbyde hinanden den kvalitetstid og forbindelse, de sådan har længtes efter.

Forbindelse 

En anden skat parrene finder i templet, er at fordybe ​​deres forbindelse. Et par udtrykte deres ønske eller hensigt, da de besøgte os første gang: ”Vi håbede begge, at det ville hjælpe vores forståelse for hinandens behov og give os vores tillid og mod på at elske tilbage.” Og da de blev spurgt, hvordan massagerne har påvirket deres forhold, svarede de: ”Hvor skal man starte? Alt er forbedret: mere forståelse, mere tålmodighed, mere venlighed, mere glæde ved at være sammen, mere og mere legende elskov. ” Bortset fra at forstå hinandens behov bedre, opdagede de vigtigheden af ​​at tage sig af deres egne behov også: ”Jeg lærte at føle, definere og give udtryk for mine egne behov og grænser i alle mine relationer i stedet for at forsøge at opfylde andres behov. ” 

For nogen lyder det måske overraskende, men en tantrisk massage forbedrer ofte også parrets kommunikation. Vi siger, at berøring er hjertets sprog, og ved at lære at være i en tæt og ægte forbindelse med hinanden, lærer vi at kommunikere mere intimt. Vi mærker hinanden bedre, forstår hinanden dybere og skaber det intime rum, der er nødvendigt for at tale sammen helt ærligt. Som en gæst siger: “det styrkede mit mod til at diskutere vanskelige emner i vores parforhold. Ja, tantra og massagerne har givet os et ‘sprog’ til at tale om parrelaterede emner, såsom seksualitet, kærlighed… ”

Kærlighed og Eros 

En erotisk uddannelse er ikke en del af det generelle pensum, når man vokser op. Vi modtager ikke lektioner i, hvordan vi kan elske, hvordan vi kan være intime, og hvordan vi kan røre ved og elske med hinanden. En tredje skat, som par oplever, er at massagerne og undervisningen hjælper dem til at transformere deres kærlighedsliv, intimitet og erotik. Som et par udtrykker det: 

”Vi fik en forståelse af, hvad elskov faktisk er og kan være uden at fokusere på orgasme, men at nyde hvad der sker i øjeblikket. Vi oplever en helt ny verden af ​​tillid og intensitet gennem yoni- og lingammassage, evnen til at overgive os til at mærke vores følelser og nydelse ved elskov og ikke lade tvivl, tanker og usikkerhed forstyrre det. Vi føler mere selvtillid og er mindre selvbevidste, vi har fået mere accept af hinanden, os selv og vores ønsker.” 

De følte, hvordan deres kærlighedsliv blev beriget, da de opdagede, at ”bortset fra sex holder vi nu også af andre udtryk for intimitet, kærlighed og endda erotik, såsom: et simpelt kys, et langt kram om morgenen, et ømt strejf ved døren, en tur i skoven ved solopgang – alt kan være fuld af kærlighed, når du er åben for det. ”

Spirituel praksis 

Et besøg i Tantra Templet giver ofte uventede gaver, bonusser kan vi sige. Samtidig med, at  man kommer med en bestemt hensigt, forlader man ofte templet med et nyt perspektiv. Som en gæst siger: ”Det viste sig at være en livsændrende oplevelse for mig, og jeg har ændret min oplevelse og erfaring med seksualitet, begyndt at lave yoga og meditation og deltaget på tantrahold – så jeg vidste ikke, hvad der havde ramt mig … Men jeg kunne godt lide det!” 

Når et par modtager en parmassage eller -undervisning i Tantra Templet, bliver de ofte dybt rørt ved at blive mindet om, hvad der virkelig betyder noget. I lyset af oplevelsen af ​​overvældende kærlighed, enhed og forbindelse vækkes et ønske om en dybere realisering af ens sande natur. En spirituel praksis anbefales stærkt, hvis du vil uddybe de gaver, massagen bringer, hvilket også vil støtte din selvopdagelse. Et andet par forklarer: „Besøgene i templet har også ført os til at praktisere meditation og mindfulness dagligt, hvilket har medført et højere niveau af ro og positivitet i alle aspekter af det daglige liv.“

En kilde til intimitet 

Dette er kun nogle få af de gaver, som par får, når de kommer til templet, og vi kan helt sikkert sige, at det generelt øger parrets tilfredshed og lykke. Som en gæst siger “over tid har massagerne hjulpet mig med at få bedre kontrol over mit generelle humør – til at undgå at blive en sur gammel mand!” Og det samme gælder for par. Kilden til intimitet, som par finder i den oase af fred, som Tantra Templet tilbyder, vander frøet til deres kærlighed, deres forbindelse og deres tiltrækning, som med tiden kan få det til at blomstre op som en vidunderlig have. Og med de rigtige værktøjer og opmærksomhed bliver de som gartnere i deres eget forhold, hvor de lærer at lave et dagligt skift fra rutine eller stress til nærende og opløftende samvær.