Om Tantramassage

tantra-temple-copenhagen-frontpage-01Den ældgamle og evigt aktuelle tantriske videnskab fortæller os hvordan vi kan lære at beherske og forvandle vores liv på alle niveauer. For at kunne lære det er det ofte nødvendigt først at få en erfaring af det man kunne kalde ‘en anden verden’ end vores dagligdag, hvor vi lever i vores vante mønstre og oplever verden gennem et filter, der er skabt af vores ubearbejdede oplevelser.

Der er nogle øjeblikke i livet hvor man træder udenfor sig selv og oplever livet i al sin dybde og uden filter. Det er som regel øjeblikke af stor følelsesmæssig intensitet, f.eks. intens frygt eller nydelse, fx hvis man er bange for at miste nogen man elsker, eller fx øjeblikke af fuldstændig erotisk ekstase og åbning. I disse øjeblikke er der mulighed for et glimt af hvem vi virkelig er… men som regel lukker døren til denne anden verden hurtigt igen, og vi vender tilbage til hverdagen, og oplevelsen glider væk.

En tantramassage er en fantastisk mulighed for at træde ud af hverdagen og ind i et magisk rum hvor du kan opleve den, du virkelig er, og få en direkte, konkret, kropslig oplevelse af hvad der er muligt gennem tantra: At gå hjertets vej ind i Nuet gennem bevidst sanselig berøring, og dermed at få en direkte oplevelse af dit ekstatiske, ordløse og ubegrænsede væsen.

Tantramassage er en dybt afslappende, energigivende og vækkende oplevelse, der forøger din evne til at opleve livsglæde og nærhed. I tantramassage bliver den erotiske energi vækket på en sublim og kontrolleret måde, hvor energien bliver spredt ud i kroppen og anvendes som en måde at komme i kontakt med et dybere lag af nydelse, som vi kan kalde for ekstatisk glæde. Den tantriske visdom lærer os at livsenergi, kærlighed og seksualitet er uadskilleligt forbundet. Tantra er en måde at leve på, der forbinder os med nuet, i en tilstand af afslappet nærvær og bevidsthed. Gennem en intens vækkelse af seksuel nydelse og sensitivitet, kan vi udvide vores bevidsthedstilstand.

En tantramassage i Tantra Templet er ikke det samme som samleje – det er et trygt rum hvor du kan udforske dig selv, dit hjerte og din sanselighed, der giver en fantastisk mulighed for at opleve dine egne mønstre med intimitet, åbenhed, evne til at være i kroppen, evne til at være afspændt og fokuseret selv hvis du oplever stærke følelser eller stærk vækkelse af energi.

Du vil opleve at tantramassagen i Tantra Templet er en form for indvielse, hvor massøren videregiver sin egen faglighed og indsigt, der er opnået gennem mange års praksis og uddannelse, i form af bevidst, kærlig og sanselig berøring, og at massagen dermed løfter dig til nye niveauer, hvor du kan handle mere i overensstemmelse med dine egne sande værdier og følelser i din egen hverdag. En tantramassage er ikke terapi, men den kvalificerer dig til nyskabende forvandling af dit liv på alle områder, for du oplever nye og højere perspektiver og dermed får du nye muligheder for handling og forvandling, der er i overensstemmelse med dit hjertes sande ønsker.

En tantramassage er også en indvielse i den forstand at massøren overleverer sin egen erfaring og praksis til dig i energetisk form – så du får en oplevelse af de dybder som massøren selv har erfaret gennem mange års praksis af tantra og tantrisk energiarbejde og kærlighed.

Tantramassage er også en perfekt forberedelse til et liv med tantrisk elskov og livsstil, for du lærer i tantramassagen at åbne for tilstande og får bevidsthedsudvidende oplevelser der ellers kun er mulige i tantrisk elskov eller dyb meditation. I tantra er den erotiske sammensmeltning mellem mand og kvinde en vej til at ekspandere den individuelle bevidsthed til en tilstand af kosmisk bevidsthed.

En tantramassage er således en mulighed for at både lære nyt og for at lære at forvandle dit liv, gennem sanselig og kærlig bevidst berøring, der går direkte i krop og nervesystem og således uden ord formidler ældgammel viden til dig – og samtidig er det en smuk, sanselig, kærlighedsfuld og magisk stund der rører din krop, dit hjerte og din sjæl.

Booking

To book a massage call 71991102 or send us an email at info@tantra-temple.com.

See prices here

Newsletter


instagram-48x48 youtube-48x48

Køb et gavekort

Gift Card - Variant 30vio

Seneste artikler