Slip hverdagen for en stund og oplev din ekstatiske natur

Tantramassage fordele

VÆKKET SENSUALITET OG EROTISKE KRAFT
MESTRING AF ENERGIERNE
EKSTATISK NYDELSE OG GLÆDE
PERFEKT FORBEREDELSE FØR TANTRISK ELSKOV
HEALENDE EFFEKTER

Det kan du forvente

Når du har bestilt tid er det bedst hvis du kommer så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt. Din massør tager imod dig, og I har en kort samtale hvor I lærer hinanden lidt at kende. Det er godt hvis du fortæller massøren lidt om hvor du er i livet.

Så har du mulighed at tage et hurtigt brusebad, hvorefter du kommer tilbage til massagerummet, hvor du lægger dig nøgen på madrassen, og slapper af. Så kommer massøren ind til dig, iført boksershorts hvis det er en mandlig massør, eller g-streng, hvis det er en kvindelig massør. Massøren beholder dette tøj på gennem hele massagen.

Under massagen er fokus rettet mod den bevidste berøring og mod at observere alt hvad du sanser. Du er velkommen til at udtrykke dig, især hvis der er noget du har brug for bliver gjort anderledes.

Til sidst i massagen vil massøren hente frisk vand og frugt, og du er velkommen til at dele din oplevelse med massøren.

Sådan forbereder du dig på massagen

 

Kvinder

Når du bestiller tid kan du vælge at få massage af en mandlig eller en kvindelig massør, alt efter hvad du har det bedst med.

Du kan bestemme dig enten før eller under massagen om du ønsker yonimassage.

Læs mere om tantramassage for kvinder

Mænd

Vi giver IKKE lingammassage (penismassage). Dette giver dig plads til at opdage nye erogene zoner og at lære at ekspandere din vækkede energi i hele kroppen i stedet for kun i det genitale område.

Du vil som mand altid få massage af en kvinde.

Læs mere om tantramassage til mænd

En tantramassage i Tantra Templet er en kærlig og respektfuld massage, og den har ikke noget at gøre med sex eller samleje.
Du vil opleve at en tantramassage i Tantra Templet er en indvielse hvor massøren åbner op og overfører hans eller hendes egen dybe oplevelse og erfaring, der er opnået gennem mange års tantrisk praksis og tantrastudier.
Bevidst, kærlig og sanselig berøring er en kommunikation og undervisning uden ord.

Tantramassageoplevelser

Vælg en 2-hånds eller 4-håndsmassage – og vælg mellem forskellige længder på massagen. Tid gør hele forskellen – jo længere tid, jo dybere oplevelse.

I tiden er inkluderet tid til en samtale før og efter massagen, tid til et brusebad, og en tantramassage (med eller uden yonimassage hvis du er kvinde).

Pakke 1 – AWAKEN

1800 kr

Varighed: 2 timer

Tag første skridt mod at opdage dit sande selv og vække dit inderste væsen!

Den perfekte pakke til din første oplevelse med tantramassage.

*Indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder

Pakke 2 – EXPAND

2150 kr

Varighed: 2,5 timer

Spænd af og synk dybere ned i dit sande selv!

Udforsk din erotiske energi og lær den godt at kende, og mærk hvordan sanseligheden vågner i hele din krop.

 

Pakke 3 – UNITE

2500 kr

Varighed: 3 timer

Mærk forbindelsen til din sjæl, sande indre natur og kærlighedens kilde i dig!

Udforsk psykologiske og terapeutiske aspekter, få hjælp med blokeringer og traumer

 

Add-ons
Vores add-ons er en mulighed for at du kan arbejde med de erotiske energier der bliver vækket under tantramassagen, så du kan blive mere bevidst om din indre tilstand. Dette foregår under din massørs kyndige vejledning 

Meditation – 15 min

Du kan vælge mellem 3 forskellige meditationer:

  • Væk Dit Hjerte – kan forøge din evne til at elske og have medfølelse.
  • Mental Klarhed – kan forøge din bevidsthed og beherskelse af dit sind og give ro i hovedet.
  • Spirituel Vækkelse – kan forøge din bevidsthed og hjælpe dig til at smelte sammen med den universelle bevidsthed så du slipper hverdagens tanker og transcenderer din normale tilstand.

100 kr

Yoga Nidra – 30 min

Yoga Nidra (bevidst yogisk søvn) er en teknik der giver os mulighed for at slippe sindets begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores essens.

Yoga Nidras effekter er blandt andet regeneration af krop, sind og følelser, der fører til indre fred og glæde. Når man praktiserer yoga nidra efter en tantramassage giver det de vækkede erotiske energier mulighed for at styrke tilstanden af afspænding og af at træde ud af sindets begrænsninger.

200 kr

Afspænding – 15 min

Dette er en guidet og fuldstændig yogisk afspænding. Den vil hjælpe dig til at gå dybere i den inderlige afspændingseffekt du oplevede i massagen, så du kan blive ved med at være tilstede i kroppen og nuet. Den gør også at de vækkede erotiske energier kan bidrage til en fuldstændig afspænding af hele dit væsen.

Den tantriske lære fortæller os at det kun er muligt at opleve glæde når vi er fuldstændig afspændte. Mange mennesker er tynget af den moderne livsstil og har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til den naturlige afspændte tilstand så vi kan forbinde os bevidst til glædens flow.

100 kr

OBS: Vær opmærksom på at selvom tantramassage har mange positive og healende effekter på alle livets aspekter kan en tantramassage ikke erstatte nødvendig lægebehandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer henviser vi til at du taler med din læge, og yderligere følger lægens instrukser. Vi beder også om at du informerer os om eventuelle psykiske eller fysiske problemer inden massagen. Endelig gør vi opmærksomme på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du fravælger lægelig bistand og behandling.

Tantra Templet er et trygt sted hvor du kan udforske dit eget sande væsen, dit hjerte og din sanselighed, og samtidig også dine mønstre indenfor intimitet, åbenhed, evne til at være tilstede i din egen krop, din evne til at spænde af og være fuldt bevidst når du oplever intens energi eller følelser.