FAQ

Hvordan ved jeg om jeg er klar til en tantramassage?
 

Man er egentlig altid klar til en tantramassage, for en tantramassage giver dig mulighed for bare at slappe af og tage imod kærlig, bevidst og sanselig berøring. Men nogle gange kan ens tanker godt gøre at man tror der er noget bestemt man skal ‘være’ eller ‘gøre’ for at komme til massage, og derfor kan man være usikker på om man er klar. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os og stille spørgsmål hvis du er usikker på om du er klar, eller hvis du føler dig usikker på om en tantramassage er noget for dig, eller på hvordan det er at modtage en tantramassage.

Hvor lang tid i forvejen skal man bestille tid til en massage?
Det vil normalt være muligt for os at tilbyde dig en tid til en individuel massage indenfor en uge, men hvis du har særlige ønsker, fx til parmassage, kan der være lidt længere ventetid. Nogle gange kan man også være heldig at kunne få massage allerede samme dag, men det er ikke muligt bare at møde op, du skal bestille tid i forvejen – kontakt os på 71991102  eller send en mail til info@tantra-temple.com.
Hvor mange gange skal man gå til tantramassage?
Tantramassagerne i Tantra Templet er en enestående mulighed for at gå dybere i den, du virkelig er, og i dit sanselige og ekstatiske potentiale. Man kan komme til tantramassage så tit eller sjældent som man ønsker.
Hvor tit kan man komme til tantramassage?
Tantramassagerne i Tantra Templet er en enestående mulighed for at gå dybere i den, du virkelig er, og i dit sanselige og ekstatiske potentiale. Man kan komme til tantramassage så tit eller sjældent som man ønsker.
Har Tantra Templet nogle rabatter hvis man kommer til massage flere gange?

Ja, du kan købe et værdikort i Tantra Templet. Værdien på kortet er 11.000 kr og du betaler 10.000 kr for kortet, så det giver dig 10% rabat.

Må man komme til massage hvis man er under 18?
Vi giver med glæde tantramassage til gæster i alle livets aldre, bare man er over 15. Hvis man er over 15, men under 18, skal man medbringe skriftlig tilladelse fra forældre/værge.
Kan man blive for gammel til at få en tantramassage i Tantra Templet?
Vi giver med glæde tantramassage til gæster i alle livets aldre. Vores aldersrekord er 86, men hvis du kan slå den er du meget velkommen…
Skal man se ud eller være på en bestemt måde for at komme til tantramassage?
Vores gæster omfatter mænd og kvinder i alle aldre, fra alle steder i livet. Du er velkommen uanset hvem du er – og vi glæder os til at opleve lige netop det unikke menneske, du er.
Skal man vide noget om tantra for at kunne komme til tantramassage hos jer?
Det er ikke nødvendigt at vide noget om tantra inden du kommer til tantramassage hos os, det kræver ingen forudsætninger. Et vigtigt princip i tantra er at “tantra starter der hvor du er”, og vi tager imod dig præcis som du er uanset hvor du er henne i dit liv og den tantriske vej.
Er der andre i Templet, når jeg kommer til massage?
Der er andre tilstede i Templet også, udover dig og din massør, og du kan altid føle dig tryg ved at komme til massage i Tantra Templet, som foregår under faste rammer og hvor det er dig som er i centrum. Hvis du har behov for noget specielt for at føle dig tryg er du velkommen til at kontakte os – så ser vi hvordan vi kan imødekomme dit ønske.
Hvad hvis jeg ligger og tænker på alt muligt andet under massagen?
Det er meget almindeligt at tankerne vandrer under massagen, og det er helt okay.
Hvis du gerne vil være mere tilstede i massagen og ikke flyde væk med tankerne, så kan du enten vende tilbage til oplevelsen af massagen ved at fokusere på dit åndedræt (uden at ændre det) eller ved at fokusere på berøringen/selve sanseoplevelsen.
Men prøv først og fremmest bare at bemærke hvad der sker i massagen, inklusive din oplevelse af krop, følelser, tanker, energi og bevidsthed.
Må jeg røre ved massøren undervejs i massagen?
En tantramassage i Tantra Templet er en fantastisk mulighed for at mærke dig selv og give slip på alt det, man plejer at tro man skal være, så du i stedet kan få en ren og kærlig oplevelse af dit sande sansende, kærlige, kraftfulde og fredfyldte selv. Det er derfor bedst at du vender opmærksomheden indad, mod hvad der sker i dig selv og at du fokuserer på at tage imod og være helt til stede i din oplevelse.
Ofte vil massørerne være åbne for et knus eller hvis de kan mærke at du rækker ud udfra et behov om menneskelig kontakt, i et sårbart øjeblik, hvis du føler dig rørt eller hvis din oplevelse pludselig føles overvældende. Spørg din massør hvis du er usikker på hvad der er ok. Det er ikke tilladt at berøre massørerne på en erotisk eller sexuel måde.
Kan jeg se billeder af massørerne før massagen?
Vi har ikke billeder af massørerne på vores hjemmeside, da vi ønsker at sikre at massagen bliver en oplevelse af den, du virkelig er, og ikke kommer til at handle om personlig tiltrækning.
Vi kan dog fortælle at alle vores massører er mellem 28-45 år, og håndplukkede ud fra deres mangeårige uddannelse indenfor tantra og tantramassage, deres empati og personlige vækst, og også ud fra et harmonisk udseende og en harmonisk energi.
Hvad hvis jeg som mand får erektion under massagen?
Det er vores erfaring at en tantra massage kan have mange forskellige udtryk under massagen – nogle oplever at de slapper dybere af end nogensinde før, andre oplever at de føler sig mere levende og fyldt med energi, og andre igen oplever dybe tilstande af lyst og nydelse. Nogle får erektion og andre får ikke erektion. Der er ikke noget af det der er mere rigtigt end andet, og der er heller ikke noget der er forkert, så du skal hverken være bekymret hvis det sker eller hvis det ikke sker.
Det er vigtigt at forstå at vi i massagen arbejder meget bevidst med at lære at beherske og løfte den vidunderlige erotiske energi, og derfor oplever vores gæster ofte at bekymringen for om de nu føler anspændt og uforløst lyst, eller bekymringen for om de nu reagerer ‘forkert’ forsvinder i oplevelsen af sanselighed, nærvær, kærlighed og fordeling af den erotiske energi i hele kroppen.
Hvad hvis jeg som mand får orgasme under massagen?
Det er muligt at opleve tantriske orgasmer under en tantra massage, en ekstatisk følelse i hele kroppen uden efterfølgende tab af energi gennem ejakulation. Nogle af vores gæster oplever endda at få orgasme selvom de ikke har haft erektion. Det skal dog siges at for de fleste mænds vedkommende er det noget som kræver træning og kendskab til egen krop og energi. Du kan få mere at vide ved at deltage i vores 7 tantriske indvielser.
Hvad hvis jeg som kvinde oplever lyst undervejs i massagen, og får orgasme - skal jeg så holde det tilbage?
Vores erfaring og den tantriske lære siger os at det er vigtigt for en kvindes forståelse af den hun virkelig er at hun ikke holder noget tilbage – hverken tristhed, vrede, sorg, lyst, nydelse, ekstatiske følelser eller ren livsglæde. Alle dine følelser er velkomne og der er ingen af dem, der er mere eller mindre velkomne end andre. Vores erfaring er at kvinder reagerer meget forskelligt under massagerne, og også at den samme kvinde kan opleve mange forskellige reaktioner og følelser, både under samme massage og fra gang til gang. Du kan også opleve at gå direkte fra en følelse af tristhed og over til dyb nydelse i massagen, eller fra en følelse af skam til frihed – hvis du lader dine følelser udfolde sig frit i dig, uden at prøve at undertrykke noget.
Du kan også trygt udtrykke hvis du føler lyst eller nydelse i massagen – du vil opleve at massøren stadig bliver ved med at være centreret i kærligheden og i samme smukke og opløftede energi, og at han eller hun stadig bliver indenfor rammerne af en tantramassage. Uanset hvor meget lyst og nydelse, du udtrykker og føler, kan du være tryg ved at massagen ikke pludselig udvikler sig til samleje – og også ved at du er velkommen med alt hvad du er og føler.
Endelig er det også vigtigt at forstå at der ikke er et ‘mål’ med tantramassagen, og det betyder at der ikke er en forventning om at du SKAL opleve orgasme, lige så vel som der heller ikke er en idé om at du ikke MÅ opleve orgasme.
Du er i vores øjne lige som du skal være, med alle de oplevelser du måtte have undervejs.
Hvad hvis det gør ondt under yoni massagen?
En yoni massage kan være med til at bevidstgøre din yoni, forløse spændinger og frigøre dit ekstatiske potentiale. Vores tilgang til yoni massage er fyldt med den største respekt og kærlighed til det kvindelige tempel og det er ikke meningen at en yoni massage skal gøre ondt. Det sker at der sidder dybe spændinger og gamle traumer som kommer frem under massagen, hvis du føler at det gør ondt et sted i din yoni under massagen, så sig det til massøren, så kan I sammen finde ud af om der er noget der skal udforskes eller om det er bedre at gå videre.
Kan vi som par få massage i samme rum?
Vi giver ikke massage til par i samme rum, da vi har erfaring med at det forstyrrer jeres mulighed for at være fuldt opmærksomme på hvordan I oplever massagen hver især. En sand tantramassage er kun mulig når man fokuserer på hvad der sker i eens egen krop, energi, sind og følelsesliv, og på hvad massøren giver een i form af berøring og energi. Derfor giver vi mulighed for at I får en fælles introduktion inden massagen, og derefter går ind i hvert sit hellige rum af sanselighed, nærvær og indsigt og oplever en tantramassage med hver sin tantramassør, og bagefter kan I så sidde sammen igen, sammen med massørerne, og dele jeres oplevelse af massagen sammen alle 4.
Er tantramassage utroskab mod min partner?
Nej. Vores massager har en fast ramme, og vores massører er tilstede med deres fulde hjerte og faglighed. Der er ingen risiko for samleje under massagerne. Massagerne er sanselige, smukke og kærlige, og vi har meget stor respekt for din privatsfære, og for vores egen. Vi er der for at give inspiration, viden, nye muligheder og kendskab til og erfaring af den, du virkelig er, og dit sande sanselige og ekstatiske selv.
Du/I vil kunne opleve at en massage i Tantra Templet beriger dit/jeres eget forhold og inspirerer jer i jeres egen hverdag til mere kærlighed med hinanden.
Er massørerne nøgne under massagen?
Nej, massørerne altid beholder g-streng (kvindelige massører) eller boxershorts (mandlige massører) på.
Hvorfor er massørerne næsten nøgne under massagen?
En tantra massage er oplevelse, der går tæt på. Ikke så meget på grund af din nøgenhed eller massørens næsten-nøgenhed under massagen, men fordi et af formålene med en tantra massage er at gå ind og røre hjertet, der hvor vi er mest sårbare og hvor vi finder kilden til kærlighed indeni. Derfor holder massøren sig netop ikke på ‘arms længde’. Menneskelig kærlig og nærværende berøring rækker dybt ind i hjertet, derfor lægger vi vægt på berøring af hud mod hud, af hjerte mod hjerte, i massagerne.
Er tantramassage prostitution?
Nej. Der er ikke mulighed for at berøre eller have samleje med massøren, og heller ikke at tilkøbe ekstra erotiske ‘services’. En tantramassage hos os har en meget klart defineret ramme, der giver gæsten mulighed for at møde sit eget sande sanselige og ekstatiske selv, gennem massørens berøring, vejledning, energiarbejde og bevidste nærvær i massagen.
Hvad hvis jeg bliver forelsket i massøren?
Det er naturligt når man oplever en intens og smuk oplevelse sammen med et andet menneske, at der kan opstå følelser for det andet menneske, eller at man tror at den oplevelse man havde kom fra den anden person og ikke at det var noget som allerede eksiterede indeni dig selv. Massagen er et hjertemøde og det er helt naturligt at det vækker ens hjerte og sogså viser een hvilke længsler, ønsker og drømme, man har, og som man måske ikke er tro mod i ens hverdag, fordi man måske ikke tror man fortjener det, man længes efter, eller ikke tror man kan skabe et liv der er fuldt af kærlighed og intimitet. Det er naturligt at følelserne vågner og lever.
Men massagerne er jo netop et tegn på at man er ved at åbne op for mere kærlighed og intimitet i ens liv – for ellers ville man jo ikke komme til massage – og du lærer også i massagerne hvordan du kan være så åben, ærlig og tro mod dine sande ønsker, værdier og længsler at du vil se du begynder at tiltrække og skabe noget andet end du plejer. Derfor kan man sige at en oplevelse af at være forelsket i massøren er tegn på at man er ved at lære sit hjerte bedre at kende og er ved at lære at skabe mere kærlighed og intimitet i sit liv.
Frygten for at blive såret eller forladt, eller for at alt det smukke kommer fra den anden person og derfor også kan mistes igen, er universel og fælles for os alle. Der er ikke noget forkert i at føle længsel og savn, og du er ikke ‘for meget’ hvis du føler dig forelsket eller betaget.
Kan tantramassage erstatte lægebehandling? Kan Tantra Templet hjælpe mig med helbredsspørgsmål?
Vi anbefaler på det kraftigste at du altid konsulterer egen læge omkring alle helbredsspørgsmål, du måtte have, og vi kan ikke tage ansvar for problemer af fysisk eller psykisk art, der måtte opstå hvis vores gæster undlader at følge lægens anvisninger.
Når det er sagt er du velkommen til at spørge massøren hvis der er noget, du gerne vil høre vores tanker om. Vores tantra massører og undervisere har stor erfaring med tantra og personlig udvikling og deler gerne af deres viden.