”Når du gør ting fra sjælen, mærker du en flod af glæde bevæge sig indeni dig” Rumi

Sjælen er ikke noget man tror på eller ikke tror på, det er en virkelighed der skal opleves, bevidstgøres, mærkes og udleves.

I Tantra Templet siger vi, at en tantramassage kan hjælpe dig med at få ”kontakt til dig selv”, men hvad betyder det egentlig? Det er ikke blot et vagt udsagn, der kan betyde hvad som helst, for selvfølgelig er en tantramassage med til at du føler dig meget mere afslappet, til stede i din krop og giver dig en pause fra larmende tanker, hvilket får dig til at føle dig mere hjemme i dig selv. Men det er bare begyndelsen på rejsen.

Hele atmosfæren der skabes under en tantramassage er et trygt rum, du omfavnes med bevidst kærlig berøring og det giver dig mulighed for at overgive dig til nuet. Du bliver gradvist i stand til at give slip på sindet, opleve en ny måde at være på, en følelse af indre frihed, glæde og ekspansion. Ofte føles det som om tiden forsvinder, du glemmer alt om den ydre verden og dykker ned i skønheden i din indre verden.

Der sker et skift indeni os, og vi skifter fra tanker til følelser, fra at gøre til at være, fra sindet til hjertet og ind i sjælen. 

”Jeg er aldrig blevet rørt sådan før … Min krop og sjæl forenede sig på et helt nyt niveau for mig. Det var en oplevelse som fra en helt anden verden.”

Tempelgæst

”Massagen hjalp mig med at lande i min krop, jeg gik ind i en meditativ tilstand med farver, energier og dybe følelser, hvor jeg til tider følte, at jeg smeltede sammen med min massør, som om jeg var ham og han var mig. Det var en utrolig oplevelse. Jeg blev rørt dybt i de dybeste blokeringer i mit hjerte, og jeg blev rørt og også lidt bange, dog kun i meget kort tid. Bange, fordi det var så utroligt dejligt, og jeg ville ikke have, at det nogensinde skulle slutte.

Jeg føler, at der er sket noget stort med mig, som om mit liv startede forfra i dag. Jeg ved nu, at denne virkelighed eksisterer, for nu har jeg mærket det med mit eget sind og krop. Jeg ved, at denne endeløse kærlighedsgave kan deles, og jeg ser frem til at lære at dele”

Tempelgæst

Tantramassage hjælper dig også med at være mere i kontakt med dine følelser, behov og intuitioner, og dette er allerede et skridt dybere, men der er et niveau, der er endnu dybere, som vi kalder sjælen. Sjælen er forbindelsen til vores dybeste natur, det er vores længsel efter at være ét med kilden til alt liv, med kosmisk bevidsthed, med det guddommelige.

Oplevelsen af at komme i kontakt med sjælen er ikke så normal for os, som oplevelsen af ​​at have en fysisk krop, fordi vi ikke er bevidste på vores dybeste væren, og fordi vi ikke leder efter det.

Vi er ikke opmærksomme på vores sjæl, fordi vi generelt ikke er særlig bevidste om vores oplevelser i livet. Hvis du er ærlig overfor dig selv, er du heller ikke specielt bevidst om din fysiske krop hele tiden. I det mindste er du ikke bevidst om din krop på den måde, du kan være efter en tantramassage, hvor du føler hver en celle i kroppen vibrere.

Vi bruger ofte bare vores krop til at komme fra A til B og til at udføre hverdagens handlinger, men vi er ikke nødvendigvis bevidste om den, før den begynder at sende os tegn, der bryder gennem bevidsthedstærsklen. Spørg dig selv lige nu: “Har jeg en lilletå?” Ja, hvis du fokuserer på den, men det meste af tiden er du ikke opmærksom på den. Selvfølgelig kan du bare kigge ned og se, at den er der, men hvor ofte gør du egentlig det? Ikke før du ved et uheld slår din fod og pludselig bliver opmærksom på, at ja, du har rent faktisk en lilletå!

En tantramassage kan være en dejlig og nydelsesfuld oplevelse, og det kan være en ekstatisk oplevelse, det afhænger af hvor meget vi er i stand til at være nærværende og fuldt til stede, hvor meget vi tager oplevelsen ind, hvor bevidste vi er.

Tænk på forskellen mellem en sanseoplevelse hvor du og din elskede sensuelt serverer hinanden jordbær med fingrene, og hvis du bare gufler dem direkte fra bakken, mens du ser fjernsyn. Når du spiser på en bevidst måde, så både smager og lugter maden af meget mere, og det bliver en nuanceret, rig, intens og mere tilfredsstillende oplevelse.

Hvis vi går gennem livet uden egentlig at være helt tilstede, så vil vi aldrig opdage vores sjæl, fordi vi forbliver på overfladen, men når vi først lærer hvordan vi får adgang til vores sjæl, vil vores liv begynde at forandre sig.

 

”Du modtager berøringen over hele kroppen, i starten kommenterer dit sind og har alle mulige ting at sige, men på et tidspunkt indser det, at der ikke er noget, det kan gøre, faktisk skal jeg bare forblive lige her, og der er intet jeg kan gøre, bare at være åben og modtage. Du bliver overvældet af denne berøring, og på et tidspunkt giver sindet bare op. Det er ikke muligt at kommentere på alt. Jeg ville blive udmattet, jeg kan ikke have en mening om alting, og sindet må bare give op. Og så er du der, inde i dig selv.

Jeg havde oplevelsen af ​​at komme ind i mit hjerte og derfra min sjæl, og i den oplevelse kom aktiveringen af ​​en mystisk kraft, der steg op gennem rygsøjlen, og så blev jeg til denne strålende kærlighed. Jeg må indrømme, at i det øjeblik forstod jeg ikke, hvad der skete, fordi sindet var ude af billedet, og jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Så det var en overvældende oplevelse af min egen mystiske væren. Jeg havde aldrig hørt om chakraer eller kundalini eller sjælen, havde ingen relation til begrebet sjæl. Og pludselig var jeg der, i denne tilstand af lykke uden nogen grund, uden noget objekt. Det er ikke særlig kompliceret, det er den simpleste ting. Sindet gør det kompliceret, og når du kommer ud af oplevelsen, begynder sindet at danne mentale begreber om hvordan det var.”

Tempelgæst

”Efter massagen havde jeg en sprudlende følelse af ekstatisk glæde der varede i mange dage, og jeg føler det som om at hverdagens små problemer og irriterende oplevelser forsvinder, når jeg tænker på den oplevelse”

Tempelgæst

For at få adgang til vores sjæl er vi nødt til at lære at stilne sindet i tilstrækkelig lang tid til, at vi bliver opmærksomme på os selv gennem væren og ikke gennem tanker. Sindet og tankerne er som havets overflade, men vores sjæl er som havets dybder, uendeligt stort og det indeholder en uventet overflod af liv og skjulte skatte.

At blive opmærksom på din sjæl betyder også at blive opmærksom på en dyb følelse af meningsfyldthed og formål. Du indser, at hvad der sker i dit liv ikke kun er tilfældigheder, held eller ulykke, at du er her i dette liv, fordi du har noget at lære og noget at dele med andre. Den vækkede sjæl har en umættelig nysgerrighed og mod på at give komfortzonen baghjulet, du vælger at vågne, være bevidst og at leve fuldt ud snarere end at gå halvsøvnig gennem livet og forblive i komfortzonens og sindets fængsel.

 

Vil du dybere ind i sjælen?

Book en tid til tantramassage