Underviserne

Vi er et team af undervisere, der har mange års erfaring med tantra og tantramassage. Vi har
hjulpet tusinder af mennesker med at blive hele og udvikle sig gennem bevidst kærlig berøring.
Disse erfaringer og denne viden vil vi gerne dele med andre – det skal deles med alle, der er parate
til at bruge denne skat til menneskehedens bedste.

Ulrik Adinatha Lyshøj

Ulrik Adinatha har været dedikeret til det tantriske liv siden år 2000. Han er uddannet yoga- og tantralærer gennem the Atman International Federation of Yoga and Meditation. Han er leder og medgrundlægger af Tantra Templet. Han underviser til daglig i tantrisk yoga og tantramassage. Han giver, med sin store viden, menneskelige indsigt, kærlighed, forståelse og humor, praktisk tantrisk vejledning og også fornuftige løsninger på kærlighedslivets udfordringer. (tilgængelig til massage)

Ananda

Angela

Angela er medgrundlægger af Tantra Templet og et naturtalent som tantralærer. Hun nærer meget stor kærlighed til Indien, østlig filosofi og spiritualitet. Hun har studeret Indologi (Sanskrit og indisk historie og kultur) og Sydøstasienstudier (Hindi og det moderne Indien) på universitet. Hun har også studeret zoneterapi og Ayurvedisk massage, men det var hendes kærlighed til Tantra der vandt over alt andet og som også førte hende til tantra massage..

Angela er også passioneret skuespiller og har spillet med i en teaterforestilling som vandt en national pris for bedste forestilling I 2018. Hendes kærlighed til og erfaring med teater kan mærkes i den kreative og indlevende måde hun underviser på i tantraklasser og workshops. 

Ananda

Ananda

Ananda er en entusiastisk tantralærer og tantraterapeut. Hun har viet sin energi og kærlighed til Tantra Templet i Danmark, hvor hun underviser og tilbyder tantramassage. Hun er kendt for sin spontanitet og kreativitet i det tantriske arbejde, som hjælper hjælper folk til overraskende erkendelser af nye og uventede løsninger på deres problemer. Hun er altid en boblende kilde til glæde og spontanitet, som er meget stimulerende for hendes omgivelser. Ananda kan bookes til massage. (tilgængelig til massage)

Tantra-for-women-course

Bagala

Bagala er en særdeles erfaren tantralærer, danser og koreograf, som tidligere var professionel balletdanser. Hun har studeret og undervist i tantra i Danmark og Sverige i mere end 10 år. I de seneste tyve år har hun på smukkeste vis kombineret ideer fra den tantriske viden med hendes ekspertise som danser, og hendes feminine kreativitet og sanselighed, og hun har skabt forskellige indviende danseshows for grupper. Hun inspirerer både mænd og kvinder til at udvikle sig spirituelt gennem hendes intense nærvær og evne til at forbinde sig med andre direkte fra hjertet. Bagala kan bookes til massage. (tilgængelig til massage)

Tantra-for-women-course

Rumi

Rumi er en særdeles erfaren tantralærer og tantramassør, foruden uddannet gestaltterapeut og udøver af kontaktimprovisation. Hans motivation er at finde det center som to eller flere deler når
de mødes som en større enhed. Hjerteforbindelsen som giver denne forening har drevet Rumi til at studere kunst og teater, hvor han opdagede at det tantriske perspektiv giver den bredere forståelse han søgte. Hans kæmpe erfaring som tantramassør kvalificerer ham, sammen med hans gestaltterapeutiske uddannelse, til at hjælpe kvinder med at blive følelsesmæssigt hele og med at finde deres eget indre center. Rumi kan bookes til massage. (tilgængelig til massage)

Gæstelærere

Særlig gæstelærer
Advaitananda Stoian

En af de mest erfarne tantralærere

Advaita udøver tantra på meget højt niveau, og han er en berømmet tantralærer med næsten tredive års erfaring. Han er medforfatter på det intensive tantrakursus, et af de mest udviklede tantrakurser som findes, og som kan studeres på tantraskoler over hele verden, inklusiv Natha Yogacenter i Danmark. Han holder foredrag, workshops og retræter over hele verden, og emnerne spænder vidt – lige fra parforholdet, kærlighed og intimitet, til den nyeste videnskab, kvantefysik og menneskerettigheder.

Richard

Richard har studeret og praktiseret tantra og yoga siden 2005, og tantramassage siden 2009. Han har forvandlet sine parforhold på en bevidst måde gennem den tantriske videns skatte, så de nu er blevet en mulighed for at vække maskulinitet, lidenskab og kærlighed. Han har en baggrund i nanoteknologi og plantevidenskab, som han underviser i på højt niveau, og dette gør ham i stand til at overføre abstrakte principper til det virkelige liv på en underholdende måde. Richard er en munter lærer med en forkærlighed for et godt grin, og integritet.