Overvejelser før og efter tidsbestilling

Når du bestiller tid

Vælg hvilket tempel, du vil besøge: København eller Aarhus.

Hvis du er kvinde skal du beslutte om du ønsker massage af en mand eller en kvinde. Mærk efter hvad der føles rigtigt for dig nu. Du er også velkommen til at lade det være åbent, hvis du ikke har nogen præference, eller spørge os om råd.

Husk du altid skal bestille en tid hvis du ønsker at modtage en massage. Det er ikke muligt bare at møde op og regne med vi har mulighed for at give en massage.

Læs vores information om tantramassage for mænd, tantramassage for kvinder og tantramassage for par omhyggeligt inden du bestiller tid til en massage.

Se vores FAQ – hyppigt stillede spørgsmål – hvor du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Kom til tiden til massagen.

Aflysningspolitik

Hvis du aflyser massagen senere end 24 timer før aftalt tid betaler du 350 kr i gebyr.

Hvis du udebliver fra massagen og ønsker at bestille en anden tid skal du enten betale et gebyr på 350 kr pr gæst eller forudbetale hele beløbet for næste massage ved tidsbestilling.

Billeder af vores massører

Vi vælger vores massører ud fra deres positive resonanser som de har opnået gennem intensiv og vedholdende yoga- og tantrapraksis, og deres harmoniske fysik.

Vi træner vores massører i lang tid før de giver massage.

Vores massører er mellem 24-45 år gamle.

Vi har dermed allerede sikret at du har de bedste forudsætninger for at få en enestående oplevelse, uanset hvilken massør du får.

Vi mener derfor ikke der er behov for at din opmærksomhed bliver distraheret af billeder der bare vil begrænse dine valg til dine forhåndsideer om fysiske præferencer.