En tantramassør er trænet i at stilne sindet, centrere opmærksomheden i hjerte og skabe en dyb forbindelse til en gæsterne I Templet. Massøren bruger sin empati og intuition til at give modtageren en oplevelse som rører hjertet, fuld af aktiv kærlighed, sublim eros, indre balance, dyb intimitet og bevidsthedsvækkelse. Hvordan forbereder massøren sig til det? Hvordan kan de give en så dyb og intim oplevelse til vildtfremmede mennesker? Hvad nu hvis de har en dårlig dag?

Vi vil afsløre to af hemmelighederne som en tantramassør bruger til at kunne give en smuk oplevelse til hvemsomhelst, nårsomhelst, uanset om det er en god eller dårlig dag – og hvordan det altid ender med at være en god dag.

To hemmeligheder fra en tantramassørs liv:

Den første hemmelighed er forståelsen af at massøren ikke giver af sin egen energi under en massage, men derimod fungerer som en kanal for universelle energier. Tantramassøren åbner op for en højere virkelighed som ustandseligt omfavner os og får adgang til de energier som der er behov for lige netop dette øjeblik. Når en tantramassører har en dårlig dag, så husker de ikke at identificere sig med deres følelser, men i stedet for arbejde på at fjerne deres eget ego fra billedet. Det er ikke tantramassøren som er skaberen af eller kilden til kærlighed, omsorg, nærvær eller erotisk energi. Hemmeligheden består i at vide hvordan du sætter dig selv og dine egne begrænsninger til side og åbner op for noget større – nårsomhelst.

Den rigtige kilde er altid fuld af overflod, altid resourcestærk og uendelig større end os selv. Dette perspektiv frigør massøren og skabe en ekspansion som gør dem I stand til give dybt tilfredstillende oplevelser til deres gæster. Ulrik Adinatha siger angående dette emne:

“Bagefter kan jeg knap nok se hvad mit problem var, som så så stort ud før, nu hvor jeg I stedet har et perspektiv som kanal for universel energi.”

Den anden hemmelighed fra en tantramassørs liv er deres dedikation til daglig spirituel praksis af teknikker som Yoga, Pranayama og Meditation. “Vi insisterer på udrensning af vores eget system. Konstant udvikling og vækst er vigtigt (…) gennem en daglig spirituel praksis hvor vi forbedrer os selv, udrenser og I det hele taget lever sundt” siger Ulrik Adinatha. Gennem spirituel praksis bliver tantramassørerne til indre alkymister; de lærer at bruge en hvilken som helst tilstand eller følelse som brændstof til spirituel udvikling ved at raffinere of transformere energien til noget højere.

Som Erotina siger: “Hvis jeg ikke har det godt, så laver jeg yoga og meditation for at komm men bedre tilstand og jeg visualiserer at jeg har det bedre og så ændrer tingene sig” Så er massagen også I sig selv en dybt berigende oplevelse for massøren.

“Det forandrer mig altid gennem en meget dyb proces, jeg kommer mere I kontakt med mig selv og mit hjerte gennem massage. Det beroliger mit sind og gør mig gladere,” siger Erotina.

Efter en massage bruges spirituelle teknikker til at løfte de energier som er blevet  vækkede under massagen.

“det er opløftende og hvis ikke ligefrem lykkefremkaldende så glædesfyldt og sublimt or efterlader dig med et spirituelt perspektiv på tingene,” siger Ulrik Adinatha.

Gennem at komme I kontakt med den højere virkelighed, som guider os igennem både liv og massage og ved at benytte sig af effektive spirituelle værktøjer vil en tantramassør være i stand til at transformere dårligt humør til en mulighed for at lærer noget og kan endda bruge den energi der hænger fast i tilstanden som brændstof til en fantastisk oplevelse og spirituel udvikling. Tantramassørerne er på denne måde i stand til at forberede sig ordentligt og være en kanal for enhver gæst. Ved også at hjælpe til med at forandre andre folks liv, så transformeres vores eget liv også med høj hast.

Uddrag fra videoen “En Tantramassørs liv” – Se den her