Find us

We have given our best to decorate our temples respecting the Tantric knowledge regarding colors and how to create a sensual and beautiful ambiance.

You will discover that our temples are like a beautiful and peaceful oasis, where you can leave the worries of everyday life behind, and experience the present moment through your senses.

København

Laurentsvej 22 i Bagsværd.
3 min fra afkørsel 5 på Hillerødmotorvejen.
5 min gang fra Bagsværd Station.

Parkering er tilladt på vejen langs med bygningen, og det er også tilladt at holde på parkeringspladsen ved siden af bygningen (selvom der står Novo Nordisk på skiltet)

Kontakt evt. bookingen og få mere info om hvordan du finder templet.

Aarhus

Egernvej 8, 8270 Højbjerg, Denmark. Kommer du med bus nr. 18 fra Aarhus er der kun 4 min at gå fra Hørhavevej/Ildervej. Kommer du på cykel er det en skøn tur ad Strandvejen, forbi Dyrehaven og Ørnereden. Der er indgang ved siden af garagen, følg havegangen op gennem haven til du kommer til huset.

PARKERINGSINFORMATION

Du er velkommen til at parkere i vores indkørsel, såfremt en af de to pladser foran vores garage er ledig. Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Sandbakken, kun 400 meter fra Templet (se rutebeskrivelse), eller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal.

Odense

Skibhusvej 94, 2. sal, 5000 Odense. 

Der står Devadasi på dørtelefonen. Der er mulighed for parkering på Skibhusvej eller på en sidevej/Kvicklys parkering. Templet ligger cirka 15 min gang fra Odense Banegårdscenter.