Jeg er glad for at kunne dele med jer, at jeg for nyligt startede min træning som tantramassør!

Jeg har været interesseret i massage og følt mig kaldet til at arbejde med det i mange år. For mig handler det ikke bare om at løsne op for spændinger og stive muskler, jeg har altid været fascineret af kroppen og dens unikke fysiske struktur hos hvert menneske. Jeg er også dybt optaget at den subtile, metafysiske betydning af hvordan vores krop er indrettet og hvad kroppen fortæller os om vores sind og måde at tænke på, samt de følelsesmæssige sår vi bærer rundt på.

Ved hjælp af denne viden kan vi befri os selv fra de blokeringer som forhindrer os i at være glade, tilfredse og fyldt med kærlighed. I min erfaring er berøring en meget vigtig del af den dybe healingsprocess, som vi kan opnå gennem kropsarbejde.

At give tantramassage er en gave, ikke bare til den som modtager, men også til den som giver

Da jeg startede med at give tantramassage fik jeg den smukke opdagelse at tantramassage er både nærende og healende for modtageren så vel som for mig som giver. Den manifestation af kærlighed og eros som flyder gennem mig giver en dybere oplevelse af livet, jeg har genopdaget den sovende skønhed og kvindelighed i mig, som har ligget i hi indtil nu, og mit feminine hjerte er vågnet og har åbnet sig overfor meget mere kærlighed.

Jeg er også overrasket over at jeg er sluppet af med stivhed og smerte i nakken, som jeg har lidt af siden en ulykke for 4 år siden, og det forbavser mig at det kunne lade sig gøre på den korte tid jeg har trænet til at blive tantramassør.

Jeg er dybt taknemmelig for denne rejse og for at kunne udforske mit indre univers gennem træning i tantramassage.

 

Martina Horvat Ahlstrand