Julen er lige om hjørnet… gader, butikker og internethandlen er spækket med folk, der er travle og i fuld gang med at købe julegaver og ofte materielle gaver. En ny computer, ny telefon, nyt headset, nyt tøj, køkkengrej, en masse ting, der krydses af på indkøbslisten.

Det siges, at ’julen er hjerternes fest’ og den tid., hvor vi samles allermest med vores nærmeste. Så i stedet for at give hinanden flere ting, vil det ikke være mere meningsfyldt at give gaver, der rent faktisk rører dem vi elsker, en oplevelse som kan ændre dem dybt indeni.
 
Vi ønsker fra Tantra Templet at give en oplevelse som er rørende, helhjertet, intim og forbinder hjerte til hjerte, ikke blot en oplevelse som får folk til at have det godt, men en oplevelse som berører og endda ændrer mennesker. 
 
Først og fremmest rører det os dybt at give den slags gave til folk og at se effekterne. Ofte går folk herfra med mere overskud, oprigtig glæde, mere kærlighed og en følelse af at forstå sig selv og andre dybere. Så måske er det netop i år tid til at ændre paradigmet og give en gave af kærlighed i stedet for bare flere “ting”.

En tantramassage fuld af nærværende berøring og kærlighed er en smuk gave som rører dybt og som kan sætte nogle omfattende forandringer i gang indeni.  

En af vores kære gæster modtog en sådan gave for 2 år siden, da han kone gav dem en par massage, som var begyndelsen til en livforandrende rejse for ham:

“I var totalt overrasket på den positive måde over at modtage en sådan gave… Jeg har nu fået otte massager i Templet og jeg må sige at de alle har været noget helt særligt. Det er følelsen at at modtage en meget speciel gave, en gave som massøren har lyst til at give! (Modsat det at “skulle give”). Jeg er hver gang gået hjem med en følelse af taknemmelighed. Min kone kan også mærke effekterne af denne rejse ind i tantraens verden… den “gnavne gamle mand” har forandret sig i en sådan grad at jeg nu rent faktisk ønsker at være “til stede i mit liv” igen!”


I Tantra Templet har vi opdaget at “den kærlighed du har, er den kærlighed du giver” og vi ønsker at give dette videre 

Kærlighed er i sig selv en gave. Vi kan ikke selv skabe kærlighed, men vi kan åbne os op til at modtage den fra universet og lade den flyde gennem os. Den bedste og hurtigste vej til gradvist at opleve mere kærlighed, er ved at give kærlighed som en gave til et anden menneske.

Når vi begynder at skænke frit af den kærlighed som bor i vores hjerter, så vil selv små skridt i den retning berige os og få kærligheden til at vokse. Når vi giver kærlighed, gennem berøring, gennem vores tilstedeværelse, gennem et smil, en gestus, et kompliment, gennem at tilgive I stedet for at bære rundt på nag eller vrede, så vokser og vokser og vokser kærligheden indtil du opdager kærlighedens kilde indeni dit hjerte, som overøser dig med mere og mere sødme og gradvist fylder dig med kærlighedens beruselse og vise galskab. Du vil begynde at tale som Rumi, høj og beruset af kærlighedens vin:

“Hvis havet kommer til dig som en elsker, så gift dig med det samme! Skynd dig, udsæt det ikke, tilværelsen har ingen større gave at tilbyde og uanset hvor meget du søger vil du ikke finde det” – Rumi

Så lad os ikke længere bare sætte hak på en jule indkøbsliste, men istedet give en kærlighedsgave. Skift dit perspektiv, så det ikke kun handler om at være effektiv og få ræset overstået så hurtigt som muligt. Find ud af hvordan du kan give kærlighed videre.

 


Har du lyst til at give en tantramassage til en af dine nære og kære?
Klik her for at se de forskellige gavekort muligheder