Tantra Templets Rabat Kort

Køb dit rabatkort – Betal 10.000 kr. og få et værdikort på 11.000, som kan bruges til alle Templets massager og tilbud (gældende 1 år fra købsdato). Alle priser står skrevet i Danske Kroner, DKK. Vi accepterer dog også betaling med følgende valutaer: EURO, USD, GBP, NOK, SEK …

Massagepriser

Tantra Massage 4 Hånds Massage Par-Massage
Gæster Medlemmer & U26 Gæster Medlemmer & U26 Gæster Medlemmer & U26
Pakke 1
Denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, mulighed for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale – alt i alt 2 timer. Denne pakke anbefales til dem, som ønsker en kortere massage. Bemærk at denne pakke ikke giver mulighed for yonimassage for kvindelige gæster.
1600 1300 2700 2150 3000 2400
Pakke 2
Denne pakke inkluderer en indledende samtale, mulighed for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale – alt i alt 2,5 timer. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, og ønsker ekstra tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i hele kroppen, blive bevidst om den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage.
1900 1500 3200 2550 3400 2700
Pakke 3
Denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale – alt i alt 3 timer. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantra massage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og bearbejde den bagage, du måtte have med dig. I denne pakke, vil der være tid til en ordentlig snak, og vi lytter til, hvad du har på hjerte. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer. Denne pakke giver dig også mulighed for en mere tidløs udforskning af sublim sanselig nydelse, vækkelse af livskraften i hele kroppen og ekstatisk indre glæde der kommer ved at være i kontakt med din indre kilde til kærlighed.
2200 1800 3700 2950 4000 3300

Ekstra tid – mulige tilføjelser til alle vores tilbud

Meditation Add-On (Væk Dit Hjerte, Mental Klarhed, Spirituel Vækkelse)
Tantra viser os, at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst. Man kan bruge den erotiske energi efter en tantramassage – den energi der nu er vækket og flyder frit i hele kroppen – som brændstof på rejsen mod at blive et bedre menneske. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation, hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. Dette betyder at vores Meditation-Add-Ons er en enestående mulighed for en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons:
Væk dit Hjerte – hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom.
Mental Klarhed – hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker.
Spirituel Vækkelse – hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens bekymringer og træde ind i en tilstand af transcendens.
Varighed: 15 min.
100
Afspænding Add On
Den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen. Den erotiske tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress. Hvis du vælger at få en guidet yogisk afspænding i tilknytning til din tantramassage vil du mærke hvordan det forstærker disse effekter fra massagen, og hvordan de erotiske energier for mulighed for at forstærke tilstanden af afspænding i hele dit væsen. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde.
Varighed: 15 min.
100
Yoga Nidra Add On
Yoga Nidra kaldes også ‘bevidst yogisk søvn’, og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer di  om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan bevæge dig ud af sindet og ind i Nuet. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde.
Varighed: 15 min.
200

Undervisning

Gæster Medlemmer & U26
Undervisning for par Undervisning for par (3 timers undervisning) 2250 1800
Undervisningspakke – 3 undervisningsgange betalt på forhånd 6000 4800

Indvielser og medlemskab

Medlemskab i 1 år

Medlemskab-Individuelt 300
Medlemskab-Par 500
MedlemskabMedlemskab under 26 150

Indvielser for basis medlemmer

Medlemmer U26 Privat indvielse
Indvielse i Seksuel Kontinens
Ifølge tantra er den seksuelle energi en energikilde, som man kan lære at beholde i kroppen og bruge til selvudvikling. Udløsningen og selve orgasmen er to forskellige processer, som kan opleves separat. Man kan lære at adskille de to ting og på den måde opnå en intens nydelse (og blive multiorgastisk) og på samme tid opnå et øget energiniveau i hele kroppen.
Indvielsen I Seksuel Kontinens lærer dig de mekanismer, der ligger bag det at kontrollere den seksuelle energi og adskille ejakulationen fra orgasmen. Den viser dig hvordan du skal øve, for at udvikle disse færdigheder.
Kvinder lærer om hvordan de hjælper deres partner til seksuel kontinens, og hvad det vil betyde for deres egen oplevelse, og hvordan de undgår at spilde deres egen energi i form af eksplosive orgasmer og kraftige blødninger.
1600 1300 2250
Indvielse i Resonansprincippet
Denne indvielse forklarer hvordan vi selv skaber vores livs omstændigheder, som regel uden overhovedet at være klar over at vi gør det.
Når først vi bliver opmærksom på dette kan vi bevidst begynde at skabe vores liv som vi gerne vil have det.
Denne indvielse viser den subtile opbygning af mennesket (de 5 kroppe og de 7 chakraer) og den måde som denne struktur udgør hvad vi kender som os selv og vores livs virkelighed .
1600 1300 2250
Indvielse i Power of Shakti
Det evige spil mellem de feminine og de maskuline energier skaber hele manifestationen.
Ved at forstå disse energier, deres interaktion i vort væsen, og hvordan vi kan bruge dem harmonisk i vores liv, lærer vi at bruge vores indre ressourcer bedre og komme i harmoni med universet.
Denne indvielse forklarer om polariteten mellem de feminine og de maskuline energier, som de manifesterer sig i vores liv og lægger specielt vægt på kraften fra den feminine energi (Shakti), som er Skabelseskraften selv.
1600 1300 2250

Indvielser for aspirant medlemmer

Medlemmer U26 Privat indvielse
Indvielse i Opmærksomhed og Afspænding
Opmærksomhed og afspænding er to nødvendige elementer, som gør os i stand til at kontrollere en hvilken som helst energi i enhver situation i livet.
Derfor er det også de vigtigste redskaber, når man ønsker at kontrollere den seksuelle energi.
Denne indvielse lærer dig, hvordan du bliver mere afspændt, uden at miste opmærksomheden, og hvordan du bliver mere opmærksom, uden at miste evne til at spænde af, også i situationer med høj intensitet.
1600 1300 2250
Vira indvielse – fra dreng til mand (kun for mænd)
Verden lider på grund af manglen på rigtige mænd.
Ifølge den tantriske visdom er polariteten mellem mand og kvinde essentiel i et stærkt og harmonisk parforhold.
Dette betyder at det er nødvendigt at en mand manifesterer sig på en maskulin måde og en kvinde på en feminin måde. På denne måde skaber de mere energi, som er til rådighed for udviklingen af deres parforhold og dem selv individuelt.
Denne indvielse præsenterer de maskuline kvaliteter og hvordan du kan udvikle dem bevidst.
1600 1300 2250
Indvielse i Feminitet (kun for kvinder)
Ifølge den tantriske visdom, er polariteten mellem mand og kvinde essentiel i et stærkt og harmonisk parforhold.
Dette betyder at det er nødvendigt at en mand manifesterer sig på en maskulin måde og en kvinde på en feminin måde. På denne måde skaber de mere energi, som er til rådighed for udviklingen af deres parforhold og dem selv individuelt.
Denne indvielse præsenterer de feminine kvaliteter og hvordan du kan udvikle dem bevidst.
1600 1300 2250
Indvielse i Den Multiorgastiske Mand (kun for mænd)
En multiorgastisk mand er en mand, som kan opleve mange orgasmer i træk uden at ejakulere og dermed miste energi.
Denne indvielse lærer dig teknikker og holdninger som du kan bruge for at blive multiorgastisk.
1600 1300 2250
Indvielse i Tantriske Orgasme for Kvinder (kun for kvinder)
Der er mange forskellige typer af orgasmer, som en seksuelt vækket kvinde kan opleve.
Hver slags orgasme er en port til en bestemt energi og en bestemt bevidsthedstilstand.
Denne indvielse vil omhandle de forskellige typer af tantriske orgasmer og hvordan du kan komme til at opleve dem.
1900 1550 2650
Indvielse i Hellig Elskovskunst
Denne indvielse vil præsentere tantras synsvinkel på seksualitet og elskov, som et redskab til spirituel udvikling.
Vi kan bruge vores seksualitet til at opnå højere bevidsthedstilstande.
Blandt alle de oplevelser vi har som mennesker er den erotiske forening mellem mand og kvinde en af de dybeste og stærkeste. Den seksuelle energi er den stærkeste fysiske oplevelse vi har og det gør den meget let tilgængelig. Tantra tilbyder metoder, til at transformere denne kraftfulde energi til spirituel ekstase.
Denne indvielse viser vejen til at transformere den seksuelle akt til en hellig kunst og lærer dig de 9 trin i tantrisk elskov. Selve elskoven er dog erstattet med en tantrisk massage.
1600 1300 2250