Om medlemskab af Tantra Templet

OPDATERET 31. januar 2018: Tak for din interesse i at blive medlem af Tantra Templet. Vi er meget taknemmelige for at vore i kontakt med så mange mennesker og for at give jer mulighed for vejledning på rejsen mod større selvforståelse.

På grund af den stigende interesse for spirituel forståelse og vejledning i indre udvikling og vækkelse af sjælen har vi nu nået et punkt hvor der er blever nødvendigt at omstrukturere vores medlemskab og vores indvielser. Derfor har der ikke været indvielser i de seneste måneder, og vi giver ikke indvielser mens vi arbejder på at forbedre hele indvielsesvejen. Mere information følger snarest.

Allerede oprettede medlemmer bliver ikke påvirket af denne overgangsperiode. Nye medlemmer har mulighed for at blive medlemmer af Tantra Templet ved at indbetale medlemsgebyret og sende os jeres kontaktinformationer. Men det varer et lille stykke tid før vi tilbyder indvielser igen.

Hvis du gerne vil være medlem af Tantra Templet er det fordi du ønsker at lære mere om tantra. Du har været til nogle tantramassager hos os og oplever en længsel efter at kunne forvandle dit hverdagsliv, et ønske om at åbne for mere kærlighed, nærvær, bevidsthed, livskraft, indsigt og forbundethed, efter at lære at beherske og udforske din erotiske energi, så sex bliver til elskov og nydelse til ekstase, at frigøre livets fulde potentiale i din egen krop og dit liv.

Lige nu tilbyder vi 7 tantriske indvielser for både mænd og kvinder, der via både teori og praksis vil bringe dig en større forståelse af grundlæggende tantriske principper.

Hvis du gerne vil være medlem af Tantra Templet skal du kontakte os for at aftale en tid til din første indvielse. Du skal sende os dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din fødselsdato og fødselsår, og endelig dit stjernetegn til os på info@tantra-temple.com. Medlemskab koster 300 kr. årligt (individuelt medlemskab) eller 500 kr (medlemskab for par), som indbetales til 2112-4379294095 eller via Mobile Pay til 77789. Hvis du er under 25 koster medlemskabet 150 kr om året for et individuelt medlemskab.

Grunden til at vi gerne vil have din fødselsdato er at hvis du kommer til massage på din fødselsdag får du en halv times massage ekstra gratis som en gave fra Tantra Templet.

Når du har sendt os dine oplysninger og betalt medlemsgebyret er du medlem – og så er vejen åbnet for at deltage i vores indvielser. Man kan tage indvielserne med så korte eller lange mellemrum, som man ønsker – dog skal der mindst gå 3 uger mellem hver indvielse. Hvis du ønsker at gøre brug af vores rabat på tantramassage for aktive medlemmer kræver det at du fornyer dit medlemskab hvert år i januar og også at du mindst deltager i en indvielse om året, indtil du har dem alle sammen. Hvis du fornyer dit medlemskab senere end januar betragter vi det som en forsinket betaling for det år. Bemærk at det kun er aktive medlemmer der kan gøre brug af medlemsrabatten – og at du er aktivt medlem når du betaler medlemskab hvert år i januar og også deltager i mindst en indvielse om året.

Indvielserne bygger ovenpå hinanden, og det er nødvendigt at man har de foregående indvielser for at forstå og få udbytte af de næste indvielser. Man kan derfor ikke ‘plukke ud’ og vælge de indvielser, man helst vil have først. Indvielserne består alle sammen af en teori-del, hvor man sidder sammen med andre i en mindre gruppe og hører en teoretisk gennemgang af et tantrisk kerneprincip, og derefter går man hver især sammen med sin massør ind i et af vores smukke massagerum og får en tantrisk massage, der belyser det man lige har lært om i teoridelen. Alle indvielsesmassagerne er forskellige, og giver en praktisk, konkret og fysisk erfaring af det, du lige har lært om i den teoretiske undervisningsdel, og på den måde får du meget bedre mulighed for med det samme at kunne bruge det, du lige har lært, i din dagligdag. Når du både lærer det nye stof via ørerne (i den teoretiske gennemgang) og via kroppen, underbevidstheden og nervesystemet (i massagedelen af indvielsen) giver det dig mulighed for at gøre teori til praksis, og for at gå meget hurtigere fra tanke til handling. Du vil opleve at indvielserne og massagerne, der er en del af indvielserne, er anderledes end hvordan du ellers oplever tantramassagerne hos os, fordi du her får undervisning og oplever et glimt af alt det, vi har lært gennem mange mange års uddannelse og erfaring. Det gør at der er fastere rammer i Indvielserne, også tidsmæssigt.

Vi fortæller hvornår vi holder gruppeindvielser i vores nyhedsbrev, og du kan også holde øje med vores event kalender. Gruppeindvielse betyder at der kan være flere deltagere i undervisningsdelen af indvielsen, og at vi har fastlagt og offentliggjort datoen. Du har også mulighed for at booke tid til private indvielser – så vælger du selv tidspunkt (indenfor vores muligheder), og du er alene med massøren i både undervisningsdel og massagedel, og har også mulighed for at vælge underviser/massør selv, såfremt den ønskede underviser tilbyder denne indvielse. Hvis både du og din partner gerne vil være medlemmer og deltage i indvielser kan vi arrangere private indvielser bare for jer to til gruppeindvielsespris i de indvielser der er tilgængelige for både mandlige og kvindelige medlemmer.

Du kan læse mere om de forskellige indvielser til mænd og til kvinder, og se priserne her.

 

Vi glæder os til at se dig som medlem i Tantra Templet!

Newsletter


facebook-48x48 instagram-48x48 youtube-48x48

Køb et gavekort

Gift Card - Variant 30vio

Seneste artikler