Kontakt os

Vores bookingtelefon er åben for spørgsmål, workshoptilmelding og tidsbestilling i hverdagene mellem 10-16 på tlf nr 71991102. Udenfor bookingtelefonens åbningstid bliver du stillet videre til de enkelte templer. Bemærk: Du kan IKKE sms’e til vores hovednummer.
Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at ringe til os selvom det er udenfor kontortiden. Det er ikke altid, vi kan besvare dit opkald udenfor kontortiden, men du kan lægge en besked, og så kontakter vi dig når vi er ved tlf igen. Du er også velkommen til at skrive til os på info@tantra-temple.com – så svarer vi så snart vi kan. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid.

Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os alle der taler dansk, så hvis du vil være sikker på at møde en dansktalende massør, bør du gøre opmærksom på dette når du booker.

København

Egegårdsvej 57, 2610 Rødovre. Kontakt evt. bookingen og få mere info om hvordan du finder templet.

Der er gratis parkering lige foran templet, og du skal ringe på dørtelefonen ved den røde port.
Ca. halvvejs gennem haven finder du glaspartiet med indgangen til receptionsområdet, hvor din massør venter på dig.

Aarhus

Klosterport 2. 1. sal, 8000 Aarhus.
Der står TT på dørtelefonen. Der er mulighed for parkering i området, men det er en god idé at sætte 10 min ekstra af til at finde en parkeringsplads. Templet ligger små 10 min gang fra Aarhus H.

Odense

Skibhusvej 94, 2. sal, 5000 Odense.
Der står Devadasi på dørtelefonen. Der er mulighed for parkering på Skibhusvej eller på en sidevej/Kvicklys parkering. Templet ligger cirka 15 min gang fra Odense Banegårdscenter.

Tantra Temple

Tantra Temple

 

 

Tantra Temple

 

 

tantra-temple-copenhagen-icelandLeder du efter Tantra Templet i Reykjavík, Island?
Du kan nu finde os på tantratemple.is

Læs mere om hvordan du booker en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her.

Newsletter


facebook-48x48 instagram-48x48 youtube-48x48

Ny bog

tantra-temple-copenhagen-slider-lets-talk-tantra

Køb et gavekort

Gift Card - Variant 30vio

Workshops & Events

Der er ingen kommende begivenheder.

Seneste artikler

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone